neviete preco mi moj novy komp s A64 3000+ 512DDR a 2x WD 160GB SATA raid0 strasne pomaly nacitava obrazky v adresari. Adresar plny obrazkov cca 500MB a cca 270 obrazkov zo 4Mpix fotaka ..... otvorim .....za 10 sekund sa ukaze prvych 20 .... zobrazim ...... prvych 10-20 v pohode cca 1,5s prestavka medzi obrazkami a potom stale viac asi po 30-40 obrazok a potom uz ani neviem kolko trva nacitanie dalsieho .... mozno aj 10 minut . system suborov je fat32 strip 64kb a velkost clusterov 32kb. ale robi to aj na starom disku 6,4GB WD ktory mam z celerona 400 a tam sa obrazky nacitavaju tak isto rychlo.
Novy comp som kupoval hlavne preto aby som mohol co najrychlejsie pracovat s velkymi obrazkami co mi sice fakt ide brutalne rychlo ale kym sa k tym obrazkom dostanem je to utrpenie.
Prosim pomoc lebo sa z toho fakt zblaznim.
EDIT: Z toho zufalstva a chaosu s desiatimi oknami s forom som tuto temu zaradil medzi disky ale myslim ze by sa lepsie hodila do sekcie s o operacnych systemoch. Ak moderator uzna za vhodne nech to pls prehodi tam kam to patri. diky