Výsledky 1 až 2 z 2

Téma: Urgentní: Hard error in root

Standardní Urgentní: Hard error in root

Usoudil jsem, že moje XPčka potřebují přeinstalovat. Zformátoval jsem disk a spustil instalaci z CD. Vše proběhlo v pořádku.
    Při prvním spouštění systému, kdy už nabíhají XP, mi to skočí na modrou obrazovku a napíše: "Hard error in root"
    Počítač se zasekne.
    Zkusil jsem ještě 5x instalaci, vždy na zformátovaný disk a pokaždý stejný.

Nevíte v čem je problém Že by chybné CD
    - Abit ST6 i815EP-B - Celeron Tualatin 1.1 @ 1.43 GHz; SL5ZE Philippines - Cu heatsink TT V7+ & homemade plexi reduction & CoolerMaster TLF-R82 - Leadtek A250LE GeForce4Ti4200 64MB DDR;250/513 @ 300/605 - SDRAM 256MB Hynix + 256MB Neo - Kouwell 571B - WD Caviar 160GB - Seagate BarracudaIV 80GB - Creative SB Live!5.1 - DVD-ROM Asus - DVD-RW Pioneer DVR-109 - CD-RW Asus 1610A - Logitech MX500 - FireWire Kouwell 582V2
    - iiyama HM704UTc - Chill Innovation 510W - Frontier Technology Bigtower plexi modified

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní Re: Urgentní: Hard error in root

Citace Původně odeslal Laďan
    Usoudil jsem, že moje XPčka potřebují přeinstalovat. Zformátoval jsem disk a spustil instalaci z CD. Vše proběhlo v pořádku.
    Při prvním spouštění systému, kdy už nabíhají XP, mi to skočí na modrou obrazovku a napíše: "Hard error in root"
    Počítač se zasekne.
    Zkusil jsem ještě 5x instalaci, vždy na zformátovaný disk a pokaždý stejný.

Nevíte v čem je problém Že by chybné CD

Skus to cd.Anebo si to řádně vychutnej a nainstaluj třeba w98 smozdřejmě že na fat 32 a pak ho přeinstaluj tím XP.
    (Nakopíruj Instační cd na disk spusť scandisk po projeti instaluj Xp přes w9
    S trestem naprosto souhlasím , je to stejné jako když máš autonehodu moc tě to mrzí ale už se s tím nedá nic dělat.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání