Zdravím, upgradoval jsem svuj Pc a nastaly problémy ktere jsem pred tím na desce NF7-S nemnel.
Nyní mám MSI Neo2 platinium Nforce 3pro + AMD 64 3000 + ATI 9800 - tu sem mnel i pred tím + 1024 Kingmax - tyky jsem je mnel pred tim upgradem.
Jedná se o to že jsem tjistil že se stava a to velmi často že když určité programy spouštím tak to dlouho trvá např. Team speak za normálních okolností po rozkliknutí naskočí za 1 sekundu ale nekdy to trva 2 minuty , nebo hra F1 Chalenge 99-02 se po startu bezne do 5 sekund dostane az do menu ale mne to nekdy trva i minutu , to same kdyz treba v te hre vyskakuji z trate je to podobné , ale jinak to jede na plny výkon při závodu. Co by to mohlo způsobovat ? Zkoušel jsem mněnit ovladače grafické karty , netaktovat , mam XP sp2 před tím upgradem mne to nikdy nedelalo. Pri tom test stability je v poradku , jinak je pocitac stabilni , jen to proste hrozne dlouho trva . Jenze jak zjistit cim to je.
Aspon naznacte co by to treba mohlo delat. Do formatu se mne fakt nechce. A zda se mi ze to delalo bezprostredne po nainstalovani XP.