Ahoj všichni.
Sice sem žádný svoje projekty nedával, respektive jsem nedával, tak jeden zkusím. Nejprve tedy nějaké info. Jedná o case TT Shark, který je upravovaný pro jednu firmu. Respektive jsem společníkem firmy (extremePC - snad to nebude bráno jako reklama), která na českém trhu začíná a chceme prodávat sestavy v upravených skříních. Rozhodně nebudou vypadat všechny takto a nebudou tak rozsáhle upraveny, ale funkční úpravy budou provedeny.
Takže bych byl rád, kdyby jste se vyjádřili nejenom k úpravám, ale také s názorem na tuto službu tady v české republice. Je mi jasné, že hned budete předhazovat, že takové sestavy budou drahé, ale mohu vás ujistit, že ceny budou srovnatelné (totožné) s cenami konkurence - tedy stejná sestava.
A teď k úpravám. Přední a zadní perforace pro fan byla vyřezána a case osazena červenými Revoltecy s antivibračním zajištěním (by Stoobi). Vepředu jsou vyřezány otvory pro nasávání (do 5mm hliníku) a následně osazené perforovaným plechem červené barvy. Vedle je nasvícené červené plexi, kde bude logo firmy, stejně tak jako uvnitř na podlažním plexi. V bočnici byla honeycomb perforace, takže jsem jí zakryl červeným plexi, pro lepší airflow v case - tohle by to narušovalo. No a nakonec příprava na držadla - další foto snad zítra.
Další foto snad zítra, těším se na připomínky.