Výsledky 1 až 2 z 2

Téma: Hansol 930D problem s rozlisenim.

Standardní Hansol 930D problem s rozlisenim.

Kupil som si monitor Hansol 930D a windows ho sam nerozpoznal. Nahodil som pribalene cd ale ani odtial neisli nainstalovat ovladace. Tak som stiahol zo stranky hansolu subor ovladacov pre vsetky monitory a nainstaloval. Moj problem je ze pri zmene rozlisenia mi nejdu menit hertze. Vyriesil som to pomocou powerstripu - vnom cez profili aplikaCCI. TOTO JE RIESENIE ALE mi to vadi pretoze musim pre kazde rozlisenie vytvarat nove profili a priradovat k danym aplikaciam a ked si v nej(aplikacii) chcem zmenit rozlisenie tak zese do powerstripu a vsetko prestavovat. predtym som mal monitor samtron 76e a absolutne som nemal problemy. neviete mi niekto poradit ako spravit aby sa mi normalne menilo rozlisenie aj s hertzami??
    ps: viem ze otazka 60hz tu uz bola milionkrat riesena ale mne nic nepomaha a profili cez powerstrip su fak na ***.
    Drupal freelancer

Standardní

Vidim ze mas kartu ATI takze herze nebudu problem. Skus si stiahnut program ATIrefreshrate fixer
    http://downloads.guru3d.com/download.php?det=439

(mozno sa budes musiet zaregistrovat na stranke) a nastav si tam herze sam podla manualu alebo skus automaticky. Malo by ti to problem vyriesit.(mne vyriesilo)
    AMD XP 2800+@3000+(10,5*206) TTSilent Boost, Epox 8RDA+, 2*256 Dualchannel(7-3-3-2,5), WD 120GB, Saphire 9600XT 500/325@580/365(730), Genius 5.1 SW-HT

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání