Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: EuroCase Mini Server C808 - máte někdo?

Standardní EuroCase Mini Server C808 - máte někdo?

Zdravim, nemáte někdo náhodou zkušenosti s tímto casem?
    A se zdrojem uvnitř? Mám objednanou verzi se zdrojem 480W.

Dík Kuna
    P4 530J @ 3710MHz, 247 FSB, 494 MHz DDR Adata 768MB, MB ASUS P5GD1 i915P, 2*SATA Hitachi Deskstar 7K250 RAID 0, GF 6600GT CLUB 3D, TEAC DVD-RW, Big tower AC MOD, 400W CHILL, 5*FAN, Freezer 7, Samsung 710T. . . . . . .

Standardní

JJ ten mam jako komp v obejvaku je docela dobrej. Zdroj mi vodesel az asi po roce a pul, ale mel sem 350W. Jinak asi to neni eurocase pac to ma docela dobrou kostru. Ty bocnice sou urcite eurocase pac je to jak papir. Podle toh co z ty case hodlas delat. Ja ji nechal tak jak je a tak mi slouzi dobre.
    Vše funguje lépe, pokud se to zapojí

Senior Member minceVIP Avatar uživatele Dawe
    Vliv
    292

Standardní

Citace Původně odeslal -={JisHii}=-
    JJ ten mam jako komp v obejvaku je docela dobrej. Zdroj mi vodesel az asi po roce a pul, ale mel sem 350W.
    AZ po roce a pul To mam chapat jako dobrej vysledek jo ?

Jinak asi to neni eurocase pac to ma docela dobrou kostru. Ty bocnice sou urcite eurocase pac je to jak papir.
    A tohle taky nema chybu....

Ta skrin vubec nema pravo nosit v nazvu jakokoli zminku o serverech, jenom proto zema hodne pozic na mechaniky a radoby dobrej zamykaci system jejich ulozeni. Ty bocnice jsou opravdu strasny protoze jsou prevzaty z tech uplne nejlevnejsich a nejshitovejsich EC casu...
    There is nothin' fair in this world
    There is nothin' safe in this world
    And there's nothin' sure in this world
    And there's nothin' pure in this world
    Look for something left in this world

Standardní

Citace Původně odeslal Dawe
    JJ ten mam jako komp v obejvaku je docela dobrej. Zdroj mi vodesel az asi po roce a pul, ale mel sem 350W.
    AZ po roce a pul To mam chapat jako dobrej vysledek jo ?

Jinak asi to neni eurocase pac to ma docela dobrou kostru. Ty bocnice sou urcite eurocase pac je to jak papir.
    A tohle taky nema chybu....

Ta skrin vubec nema pravo nosit v nazvu jakokoli zminku o serverech, jenom proto zema hodne pozic na mechaniky a radoby dobrej zamykaci system jejich ulozeni. Ty bocnice jsou opravdu strasny protoze jsou prevzaty z tech uplne nejlevnejsich a nejshitovejsich EC casu...
    Po roce a pul je u eurocase vynikajici vysledek. A to stema plecham? Sou strasny na tom se shodnemale kostra mi prijde docel dobra (na eurocase az moc).
    Vše funguje lépe, pokud se to zapojí

Standardní

...heh no ja ho chtel koupit, ale pak sem to videl nazivo a nevzal sem ho. bocnice hruza, strasnej alobal => jestli si videl sweex (o nej sem si malem uriz prst) tak je to samy. predek taky strasnej, ale vevnitr to fakt ec nebyl (jak konstrukcne tak plechove)
    X2 5000+ Black Edition @ 3.4GHz ■ Asus M3N-HT ■ Patriot LLK @ CL3 ■ Samsung F1 ■ 8800 GTS 320-bit ■ Enermax PRO82+ ■ Cavalier 3 ■ Eizo + Samsung
    UMPC @ 1.2GHz - 1.6GHz ■ Windows 7 + Origami ■ touchscreen ■ 721g ■
    Snow Leopard 10.6.6

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání