Tak jsem si prave - trochu opozdene - nahodil Ad-Aware SE, nechal si tim projet komp, samozrejme, ze mi to naslo od posledni aktualizace 6 leccos, z cehoz vetsina mi konkretne rika spis malo, ale co me hlavne zarazilo, bylo tohle:
POSSIBLE BROWSER HIJACK ATTEMPT
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» »»»»»»»»»»»»»
obj[31]=File : C:\WINDOWS\Favorites\slovniky\Seznam Slovník.url
obj[32]=File : C:\WINDOWS\Favorites\telefon\Yellow Pages and White Pages - USA.url
To prvni jsem si dal do oblibenejch, abych se kdyz pisu v nakym cizim jazyce, rychle dostal na slovnik. Uplne stejne mam hned vedle slovnik od Centra, ale ten to nechalo bez povsimnuti.
Ma nekdo tuseni, co si o tom mam myslet?
(Ten americkej telefonni seznam me taky trochu udivuje, ale budiz, to posoudim dal, az kdyz budu vedet, co ma znamenat to s tim Seznamem)
Edit: Jinak se mi zda, ze mi komp ted jede rychlejc (ac jsem si predtim v podstate moc nemoh stezovat, zazrak to sice nebyl, ale mam holt starou sunku), co ale nevim, jestli je to nahoda nebo to souvisi s presunem nalezenejch nepravosti do karanteny, ze jsem mel bezprostredne po tom testu (mezi instalaci SE, resp. deinstalaci 6 a tim testem jsem ve WE nebyl) najednou nastavenou defaultni stranku WE misto google homepage myho provajdra![]()