Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: Problém se SL KT600C a duron 1,2Ghz

Junior Member
    Vliv
    261

Standardní Problém se SL KT600C a duron 1,2Ghz

Mám problém se Soltekem KT600C. Měl jsem v
    ní Athlona 2200+.Nedávno jsem tam dal procesor Sempron 2300+, flashl
    jsem bios aby deska cpu správně detekovala. Vše proběhlo v pořádku.
    Ted jsem do té desky dal duron 1,2Ghz přepnul
    jsem fsb na desce a procesor nenajel. zkoušel jsem přepínat znovu ale nic. Vyndal jsem procesor a zkusil ho do desky Soltek KT600CL- kterou jsem tam náhodou měl a Duron najel v pohodě.
    Do své Soltek KT600C jem vrátil Semprona nastavil FSB a sempron najel.
    Jelikož mi to nedalo, zkusil jem přepnout FSB na desce na 133 a myslel že
    Sempron bude podtaktovaný a poběží na nižší frekvenci ale on běžel na jako Sempron 2300+(166FSB). prostě se mi zdá že ten přepínač na desce nereaguje.
    Nevím co s tím, deska je seště v záruce.

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

a ciste hypoteticky... ten duron uz tam nekdy jel? paklize ano, tak zkousel si tam dat puvodni bios?
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Junior Member
    Vliv
    261

Standardní

Ten duron tam nikdy nejel, koupil jsem ho na pc tuningu na fóru. Tak jsem se prvně lekl že je KO, ale pak jsem ho zkusil na tom druhým počítači s deskou KT600CL a tam najel ihned.
    Je mi ale divný, že když mám na svý desce natvrdo nastaveno jumperama FSB 133, tak sempron najede na 166. Měl by bejt podtaktovanej a nejet na fsb 133 ne
    Netuším jestli to je biosem, protože jsem durona nezkusil před flashnutím. Jde mi taky o to, jestli mám zkusit poslat jí na reklamačku-aby to nebyla nějaká kravina.

Standardní

Zkusil bych tam hodit uplne posledni BIOS (jak psal Katoo ve vedlejsim threadu), pripadne zkusit nejakej starsi (treba verzi AR 1.4). Jeste bych zkusil, jak deska reaguje na Auto nastaveni FSB jumperama - clovek nikdy nevi Posledni vec, ktera me napada, je podivat se poradne do BIOSu, jestli tam neni v Freq control neco prepnutyho, ale myslim, ze tim to nebude. Me osobne na SL-KT600-RL, jumpery natvrdo prepisou nastaveni v Freq control, at tam je nastaveny co chce.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání