Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: Software u SB nejde naistalovat

Standardní Software u SB nejde naistalovat

Mám problém se softem ke zvukovce, Mam Audigy ES a musel jsem preinstalovat soft, instaloval jsem z originalniho cd a ovladace se nainstalovali ale veci jako surround mixer apod. ne, ani by mi nevadilo ze tam ty modre blbosti od creativu nejsou, ale jak mam nastavit presmerovani basu? Zkousel jsem i spustit setup surround mixeru zvlast, ale istalace jakoby probehne uspesne, ale slozka, kde se instalovalo je prazdna.
    Intel Core 2 Quad Q9400@3.4GHz | Sapphire HD6950@6970 2GB | Asus Maximus Formula x38 | DDR2 Kingston HyperX CL4 4GB

Standardní

Citace Původně odeslal Arteee
    Jsme radi, ze mas problem, ale to vetsina lidi, kteri sem prispejou. Jsi tu dost dlouho, aby jsi četl lokální pravidla(neni to jen o pravidlech, ale i o selskem rozumu), takže koukej ten thread pojmenovat dle tvého problému, nebo ho bezmilostne smazu
    Stačí takhle? Omlouvám se.

Edited by: Arteee
    Ted uz je vse v poradku
    Intel Core 2 Quad Q9400@3.4GHz | Sapphire HD6950@6970 2GB | Asus Maximus Formula x38 | DDR2 Kingston HyperX CL4 4GB

Senior Member VIP Avatar uživatele Arteee
    Vliv
    293

Standardní

Obávám se, že instalace takle asi moc nepůjde ... Ovkadače od creative jsou prasácky udělaný, a hromadu věcí si zapisují do registrů. které zapisuje "main" instalator, nikoliv instalátory jednotlivých součástí, takže buď naistalovat všechno, nebo se hrabat v registrech a hledat "něco".

Nebo tu je ještě jedna možnost ... píšeš, že nechceš blbosti z ovladačů, tak co takle zkusit KX

Pokud ani toto nechceš, tak ještě zpustit celu instalaci znovu, a jestli jde tak vybrat z volitelných součástí jen ten surronder, pak by měl být instalační proces komponent celý.
    BA95 positive
    Jen mrtví poznají konec války. Platón

Standardní

Nakonec jsem to vyřešil tím, že jsem v registrech smazal cokoliv co mělo v názvu náznak výrobku Creative, provedl novou instalaci pouze s driverama a surroundmixerem

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání