Výsledky 1 až 3 z 3

Téma: dekriptovanie !!! HELP !!!

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní dekriptovanie !!! HELP !!!

stal sa mi pruser..... mal som vo win xp prof zakriptovane data na 1 uzivatela aby sa do toho nemohli dostat osatny....
    win mi totalne padol a ja som ho preinstaloval... teraz mam vytvoreneho uzivatekla ktory sa vola tak isto aj heslo je to iste aj jeho pravomoci (admin) no tie zakriptovane subory nie a nie otvorit... vie niekto poradit alebo nejaky soft alebo nieco tie data boli dost dolezite....
    DAKUJEM
    K9N Neo/nforce 550, Athlon 3800+ X2/AM2 64bit, 2x512 ddr2/800 Kingstone, 2x1gb ddr2/800 Patriot, Asus1950pro, 2x nonraid Seagate 250gb sata2, Creative GD580 5.1

Standardní

a) chtelo by to lepsi topic
    b) afaik kdyz zapinas enkrypci na ntfs tak ti to nabizi vytvorit disketu s klicem ... jesli nemas ani tu tak bych rek ze ses lidove receno v pr****...
    Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.

Standardní

a kedy ti to spadlo? pred 19.11.2005 15:19?
    leby keby si to tu pozorne cital http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t=75407 tak by si certifikat asi odlozil (neber to zle, len je to svinska skoda ak si nevidel ten topic)
    podla mna je te v tom otvore co pise kolega predomnou ale mozno ti niekto pomoze

Briketa, 19. leden 2005 15:19
    pouzij sifrovani ve Win XP Pro, ale zazalohuj si certifikat, jinak po eventualnim padu systemu a preinstalaci se ke svym datum nedostanes

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání