Zdravim. Uz aj ja som sa stretol s piskanim MB (alebo co to vlastne piska). Je to fakt neprijemne. Ako tak citam archiv, zistujem ze mne sa tento problem objavil prave naopak - KED SOM FORTRON VYMENIL ZA STARY ZDROJ. Je to povodny zdroj ktory tam bol este pred pol-rokom a za cele 2 roky nic nepiskalo. Kedze ale pomaly nestacil na vsetky zariadenia, kupil som pre istotu FORTRON 350W. Teraz mam uz novy comp a tak som vratil stary zdroj spat - no doska mi zacala hnusne piskat. Pri 4(2hdd+2dvd) zariadeniach to robi vzdy. Po odpojenie 1hdd je to OK. Po odpojeni 2dvd a zapojeni len 2hdd je to tiez OK. Po odpojeni len 1dvd to zacne po case robit. Napr. aj pri prehravani filmu z hdd.
Ako je to mozne? Je to sposobene unavou zdroja, alebo unavou dosky. Nezapacilo sa jej kvalitnejsie napajanie z FORTRONA a teraz proste "pisti" nespokojnostou MB je uz dlhsi cas nepretaktovana.
Doska nakoniec nebude asi prevadzkovana so 4 ATA zariadeniami ale aj tak ma velmi zaujima co by som mohol urobit aby sa vratil povodny stav. Nehrozi napr. odidenie dosky? Je to na reklamaciu?