Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: nVidia Firewall

Standardní nVidia Firewall

Mám DFI LP UT NF4ULTRA-D. Nainstaloval jsem drivery a nVidia Firewall, ale ouha, nainstalovaný FW blokuje provoz, dokonce jen tím, že je nainstalovaný, dokonce i když ho vypnu. I ta nVidia síťovka chodí nějak pofiderně (i bez FW), dost časté problémy s připojením, výpadky, provider tvrdí, že u něj to není. Teď jsem se připojil přes ¨MARVELL,nainstaloval KERIO a NOD32. Budu akle rád, když se se mnou někdo podělí o zkušenosti s provoze DFI nF4 boardů a integrovaného FW.To ještě podotýkám, že z CD s ovladači se FW nenainstaluje korektně, takže jsem stáhl Standalone ovladače pro nF4 ze stránky nVidie. A jak říkám, FW blokuje implicitně všechen provoz na síťovce, i když mu dám turn off, což je nad moje chápání.

Junior Member
    Vliv
    269

Standardní

Ja se sitovkou nemam sebemensi problem, ale nforce FW nepouzivam. Instaloval jsem ty jejich nove NF4 ovladace a winy nenabehly korektne, takze jsem je pak nainstaloval znova, ale bez jakehokolov firewallu nebo tak a je to snad uz ok, ale nevim jestli to bylo tim FW nebo nejakou jinou chybou. Mozna casem, ale naco, kdyz ve winech je firewall a s tim problemy nejsou, takze je to stejne jedno...
    K8N Neo4 Platinum, AMD X2 4600+ @2.6GHz, 1GB HyperX PC3200 Kingston ULL, Gainward 6600GT 500/1000@550/1150, 320GB WD YS, NEC 1300A, NEC 5800, LG 900P, Chill Innovation 510W, MS IE 3.0

Standardní

Mel jsem taky problem s FW na DFI NF4 ULTRA. Internet skoto nesel. Odinstaloval jsem nvidia lan manager(firewall), dal tam sygate fw a beha to OK. Ty ovladace si zjevne s nf4 nerozumi.
    AMD64 3200+ / DFI LanParty UT nF4Ultra-D / 2x512MB Kingstone HyperX ULL2 TCCD / MSI NX6600GT / 160GB Samsung SATA / LG GSA-4163B / Sony 52x / Audigy 2 / Enermax NoiseTaker EG495AX-VE(W)

Standardní

Citace Původně odeslal quasi
    Mel jsem taky problem s FW na DFI NF4 ULTRA. Internet skoto nesel. Odinstaloval jsem nvidia lan manager(firewall), dal tam sygate fw a beha to OK. Ty ovladace si zjevne s nf4 nerozumi.
    Udělal jsem totéž a vrátil se k původnímu ovladači lanky 4.6.6, který byl na CD, nainstalované mám Kerio, vše bez problémů.

Standardní

Ja som nainstaloval NV Firewall z prilozeneho CD vsetko "chodilo" ako ma ale ked som pridal pravidlo aby daky program mohol ist na net, tak sa nedostal. Malo to vzdy hodit dake popup ze ci tento program ma pridat do pravidiel a on sa ani neotvoril, ked som ho nastavil rucne tak nic...

Budem to este skumat asi ked budu nove drajvre.
    Cooled by XP-120 power =--

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání