Výsledky 1 až 3 z 3

Téma: Jaký ovladače pro NX6600GT na MoH:AA?

Standardní Jaký ovladače pro NX6600GT na MoH:AA?

Mám problém s myší u karty MSI NX6600GT AGP, konkrétně ve hře Medal of Honor: Allied Assault! Nevím čím to je, asi ovladači?(Mám ovladače 71.22), ale když tuto hru hraje po internetu na serverech gamezone(www.gamezone.cz), tak se mi vždy po cca.1-3 minutách sekne myš! Ale není to totální zásek, protože s myší mi jde pohybovat nahoru a dolu, pouze mi nejde hýbat doprava nebo doleva! Pokud myš vytáhnu z PC, tak se nic nezmění, pomůže mi pouze Reconnect na tom serveru! Myš normálně běhá v každé hře v pohodě a ještě nikdy jsem s ní neměl problémy, nevíte co je toto za chybu? A ještě upozorňuji, že se mi toto stává pouze s touto novou kartou MSI 6600GT AGP, před tím jsem měl ATI 9600XT a u ní mi to nedělalo! Co mám udělat proto, abych si mohl tuto hru zahrát plynule bez seků myši? Nebo lépe řečeno, jaký ovladače si mám stáhnout abych mohl hrát MoH:AA i nové hry např. FIFU 2005 bez artefaktů? Díky

edited by Masster: zmenena velikost pisma...

Standardní

...no mozno si mal zvolit este vecsie pismo a dat to nielen do dvoch sekcii, ale do vsetkych

...nainstaluj si namiesto beta driverov oficialne 66.93WHQL (odkaz odkial ich stiahnut najdes v sekcii OVLADACE medzi dolezitymi dredmi)

...predpokladam, ze si pred naistalovanim tejto 6600GT vycistil system nielen odinstalovanim ATi driverov, ale aj pomocou Driver Cleaneru, alebo sa snad mylim
    VOCAL POST MESSAGE: System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...

Moderátor Avatar uživatele Masster
    Věk
    42
    Vliv
    355

Standardní

Pro priste, pouzivej normalni velikost pisma nebo ti to budu nekompromisne mazat a dotaz davej jen do jedne sekce
    But of course, the unlimited evilness of the ultimate tool of mischief, the universal explanation for sucky performance from anything other than nVidia, TWIMTBP, strikes again. The shenanigans know no bounds....luckily, in this sea of pain and anguish,the shining beacon of light and righteousness, ATi, stand, with their Get in the Game program that they managed so badly(because they`re not evil like nV, see, so they couldn`t actually have a program where they worked really close with devs, pushing their tech into their stuff) that no game is part of it. - Morgoth the Dark Enemy

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání