Výsledky 1 až 22 z 22

Téma: Jaký program omezí upload na 0kB/s?? většina to omezí na

Standardní Jaký program omezí upload na 0kB/s?? většina to omezí na

Jaký program omezí upload na 0kB/s?? většina to omezí na 1kB/s ale to mě nestačí já potřebuji upload uplně vypnout. Prostě aby ode mě nešli žádný data.
    Když si představím, že jedna operace dnes procesoru trvá cca 0.000000001 sec, že během mrknutí oka dokáže 80.000.000krát přesunout čísla mezi registry, sečíst a odečíst je, během toho současně pětatřicetkrát překreslit všech 995.328 bodu na obrazovce a ješte si 130.000x ověřit, jestli jsem náhodu mezitím nestiskl klávesu nebo nepohnul s myší - tak se prostě musím zeptat:
    co ten Word už minutu KU*VA dělá ?!!!

Standardní

to je uzasnej napad ... proste vytahni kabel ze sitovky.
    Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.

Standardní

Firewal. Block all trafic
    MB:GIGABYTE UD3R, CPU:C2D E8400, RAM 2x 2048 MB A-DATA EE, GK: ASUS Matrix 4850, ZK: SB Audigy + CR Inspire 5300, HDD: Hitachi 250Gb + 500Gb + 640Gb, DVD Pioneer 106, CD-RW Teac 552E, Liteon 1693s, Monitor: Samsung 970p
    NTB: HP nc 6320

Senior Member
    Vliv
    298

Standardní

jen at to panacek zkusi.. aspon se dovtipi.

zkus winroute firewall a zakazat vsechny odchozi pakety do internetu v pravidlech.

ale pokud nemas cas nazbyt tak se na to vykasli.

Standardní

BTW trosku premyslej - treba prestrihni jeden par v kabelu
    kazdopadne pokud ti jde o jeden program, zkus pouzit program, kteremu se rika firewall - napr. v FW Kerio si muzes definovat povoleni/zakazani toku dat dovnitr i ven pro ruzne programy/porty -takze by nemel byt problem zakazat odchozi traffic, ktery potrebujes
    Black panther - Intel E8400 (SLB9J), GigaByte EP45-UD3R, A-Data 2x2GB Vitesta, Gainward ATi/AMD Radeon 4870 512MB Gold Sample, Creative Audigy2 ZS, Samsung HD642JJ (AJ26 SMART error) + WD 6400AAKS + Samsung HD 322HJ, NEC 4571A DVD-RW, Enermax PRO82+ 525W, BenQ FP241W 24" 1920x1200, Microsoft Wheel Mouse Optical, Chicony KU-0108 mm keyboard, Microsoft VX-1000 camera, Microsoft Windows Vista Home Premium 64bit
    My gadgets : custom CIR receiver, RDS receiver (for TV card), no-more-screwdriver-mobo-powerup, Atmel 89cx051 LPTprog, N3310 LCD, ...

Standardní

bych se vsadil ze mu jde o DC++...no frajer, kluci mu poradili prede mnou, je to nejspolehlivejsi cesta jak zablokovat upload
    C2D Wolfheart stabilized...CoolingSys completed...Aurora 3D Black...full 120mm Wolfheart
    WinXP && Gentoo Powered Wolfheart http://img215.imageshack.us/my.php?i...pgentooqt2.jpg
    Intel Core2Duo E6300 1.86@3.2GHz cooled by Ninja Plus| Gigabyte DS4 | 1024MB Kingston 750@920MHz | sound | Gigabyte X1650Pro SilentPipe II | TEAC 40x & Toshiba DVD-RW | WD800JB 80GB | Logitech MX510 | Fortron 300W NP(PN) | MS Sidewinder Strategic Commander|Acer 1721hm
    C366 2@1,85V 32MB RAM, Slackware 9.1 router connected to Chello

Standardní

jenze on to potrebuje omezit tak aby to nikdo nepoznal
    Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.

Standardní

Coz moc nejde pokud pouziva netlimiter ze??
    MB:GIGABYTE UD3R, CPU:C2D E8400, RAM 2x 2048 MB A-DATA EE, GK: ASUS Matrix 4850, ZK: SB Audigy + CR Inspire 5300, HDD: Hitachi 250Gb + 500Gb + 640Gb, DVD Pioneer 106, CD-RW Teac 552E, Liteon 1693s, Monitor: Samsung 970p
    NTB: HP nc 6320

Standardní

Lidi nad některýma Vašema radama zůstává rozum stát ale budiž. Jo a nejde o DC++ ale o bitcomet. Každopádně přes Kerio mě to nenapadlo zkusím díky.
    Když si představím, že jedna operace dnes procesoru trvá cca 0.000000001 sec, že během mrknutí oka dokáže 80.000.000krát přesunout čísla mezi registry, sečíst a odečíst je, během toho současně pětatřicetkrát překreslit všech 995.328 bodu na obrazovce a ješte si 130.000x ověřit, jestli jsem náhodu mezitím nestiskl klávesu nebo nepohnul s myší - tak se prostě musím zeptat:

Banned mince Avatar uživatele Nigga
    Věk
    41
    Vliv
    0

Standardní

Jo a nejde o DC++ ale o bitcomet.
    To nemeni nic na veci, ze si smejd, ktory chce len tahat a nic neuploadovat. Zobral by som ti komp a dal palicou po rukach.

Standardní

jednymslovomsiprosteajednoduchoza.sranyvyuzivackva litnychdatovychsieti ale toto by ti mohol zmaknut spravit aj bandwidth limiter
    Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
    Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
    Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
    Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".

Administrátor mince Avatar uživatele Jezevec
    Vliv
    300

Standardní

On si jaksi neuvedomuje, ze ho presne podle nicku velmi rychle zabananujou uplne vsude .

BTW: BT obsahuje automaticky banovani, takze si stahnes mozna par KB a tim skoncis.
    IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
    Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
    S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami.
    -- Francois La Rochefoucauld
    Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.

Standardní

Co do mě jedete?? Chtěl bych vidět vás. Mám od strávce sítě zakázenej upload ale tahat můžu tak co mám dělat když chci nějakej ten film? Všichni chytří jak radia. Jednou za týden si potřebuju stáhnout 1GB tak to není tak hrozný ne?

Standardní

Citace Původně odeslal BananaYoe
    Co do mě jedete?? Chtěl bych vidět vás. Mám od strávce sítě zakázenej upload ale tahat můžu tak co mám dělat když chci nějakej ten film? Všichni chytří jak radia. Jednou za týden si potřebuju stáhnout 1GB tak to není tak hrozný ne?
    jenže i když něco stahuješ tak máš upload víš, cože ty taháš tejdně ,,jeden film,, (ten 1 GB asi nebude (free)sharware) - dyť to je warez

edit: nějak jsem se překouk
    Pašák erda.

Standardní

v sietiach som dost lama, takze tento thread sa hodi. mam taku otazocku... dajme tomu, ze zakazem upload... tj, nastavim na 0kB. Ako to ovplyvni TCP packety? ak ma pamat neklame, po prijati takehoto packetu sa posiela naspat acknowledge packet (abo jak sa to vola, proste potvrdenie o prijati packetu), tak sa tento ack packet nedostane k zdroju, nastane resend povodneho TCP packetu, nie? otazka teda znie, kolkokrat nastane ten resend?
    a stahovanie a nezdielanie? ale pani... ci nieco sharujem alebo nie je cisto moja vec a takisto, je na mne, ci sa nebudem blbo citit, ked stahujem a nic nezdielam... sam som si kvoli sharom kupil 160GB disk, ktory uplne cely sharujem, a ked odo mna taha niekto, kto nesharuje nic, nezavesim ho za gule do prievanu
    ked som bol na fore aktivny, tak som doma chladil toto:
    DEEDEE: Asus P4C800-E Deluxe, Intel P4 Prescott 3.0GHz@3.72GHz + Zalman 7000B Cu, DDR 2x256 MB Twinmos 400MHz CL 2.5, Asus 8420 (GF4 Ti4200) 250/445@350/580 with Zalman ZM80D-HP, iiyama LS902 Vision Master 1451, CD-RW Asus CRW-5224A, Seagate Barracuda 7200.7 SATA 160GB + 7200.10 SATA 320GB, case Enermax CS-B031-TBB, power supply Enermax Liberty ELT500AWT, cooling rodinka Nexusov... v lete netaktim, kurit treba v zime...
    Thunderbird: Asus P4G8X Deluxe (Granite Bay chipset), Intel P4 NW B 2.4GHz@2.8 GHz + Titan TTC-CW7TB, a tak dalej...

Administrátor mince Avatar uživatele Jezevec
    Vliv
    300

Standardní

A) kolikrat to zalezi na nastaveni, nekdy 0, nekdy 3, nekdy i vic. Zalezi taky na tom jakej je timeout ... . Ono se pak taky zmensuje okno.

B) Kdyz nechci nic sdilet, tak sosam od lidi, ktery to po me nechtej => ftp, irc, ... . Pokud pouzivam DC, BT, ... a nic nesdilim/sdilim chujoviny (trebas fotky svy babi ktery nikoho nezajimaj)/omezim upload na 0, tak sem svina, ktera si nezaslouzi nic jineho nez BAN naveky.

Ostatne na kazdym lepsim HUBu/BTtrackeru se pomer/rychlost kontroluje. Zdaleka nemluvim jen o sdileni mimo, i kdyz nesmyslny, zakon. Napr. na BT jde sosnou vsem zname rozsireni do BF1942, ktery kdyby meli sirit pres FTP, tak se asi konektivity a stroje nedoplatej.

Nesnasim lidi co se vymlouvaj ze nemuzou UP, takovi nemaji na p2p sitich co delat a zaslouzi leda nakopat. Kazdy ma urcite ohromnou radost, kdyz od nej nekdo sosa 50 a vic kB ale neda se od takoveho dobraka pomalu ani sosnout list. Nastesti BT klient takovyho clobrdu zabanuje sam.
    IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
    Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
    S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami.
    -- Francois La Rochefoucauld
    Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.

Standardní

DU super controller

http://www.homeqos.com/

Obmedzil som D/U celeho kompu na nulu a nepohlo sa ani hovno hehe, pardon za vyraz.

Tak exkrement hehe... hmmm cenzura.

Standardní

Pokud chces nejakej ten film, tak si ho kup. Lezt treba na DC s tim, ze nikomu nic nedam a sam chci so(ck)snout giga dat, je trochu nefer vuci ostatnim, hm?
    Neber to moc osobne, ale kdyby se pak pripojovali jen taci jako ty? Vis vubec, co znamena P2P?
    Pak kdyz potrebuji neco nutne sehnat (ebook...), tak me takovej luzr dokaze pekne nakrknout protoze:
    -nacpal se k nemu nekdo podobnej
    -ma omezenej UP
    amd64 x86_64 AMD Athlon(tm) 64 Processor 3000+ GNU/Linux
    Největší zábavou bývají ty počítačové úlohy, které jsou v praxi naprosto k ničemu

Standardní

Lidi v pohodě můžete mě přestat kamenovat. Už sem si to vyřešil s poskytovatelem mýho netu takže sdílet můžu a taky sdílím. Teď když na mě narazíte tak si ode mě můžete tahat rychlostí 30KB/s takže je to snad už ok.
    Samo s těmi vašimi názory souhlasím že tahat od jiných a zato nic nedávat je prasárna ale mě v tu dobu vážně nic jinýho nezbylo ale stejně sem vždycky upload aspoň 5KB/s měl protože mi to na tu nulu nešlo takže svědomí mám čistý.
    Nejsu nějakej bezohlednej debil jenom sem se ptal.
    Kdo to i tak nepřekousnul tak mě kdykoli může nakopat ádel v CS:S na gamezonu.

Senior Member Avatar uživatele D_a_v_i_d
    Věk
    44
    Vliv
    358

Standardní

Nebudu radsi koumat, ceho tahas giga tydne (na ten film to vychazi), kazdopadne tvuj pristup je pekna cunarna... Jinak nemusi to byt nutne Kerio, tohle by mel umet libovolnej firewall...
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
    Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
    Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD

Standardní

Citace Původně odeslal D_a_v_i_d
    Nebudu radsi koumat, ceho tahas giga tydne (na ten film to vychazi), kazdopadne tvuj pristup je pekna cunarna... Jinak nemusi to byt nutne Kerio, tohle by mel umet libovolnej firewall...
    Přečti si co sem psal nad tebou. Děkuji.

SW epizoda III rulezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz z

Senior Member Avatar uživatele D_a_v_i_d
    Věk
    44
    Vliv
    358

Standardní

Citace Původně odeslal D_a_v_i_d
    Přečti si co sem psal nad tebou. Děkuji.

SW epizoda III rulezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz z
    OK, byls rychlejsi Psal jsem to celkem dlouho, bo jsem pri tom jeste psal mail, takze jsi to stihl driv
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
    Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
    Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání