Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: Deska pro 939 - dva kandidáti, doporučte pls..

Standardní Deska pro 939 - dva kandidáti, doporučte pls..

všechny Vás zdravím,

přemýšlím o upgrade svého PC a rád bych slyšel Vaše názory na jednotlivé desky pro socket 939. mám dva horké kandidáty. samozřejmě jsem se nejdříve snažil pročíst veškeré dotazy a rady, zdá se mi že všude se více doporučuje MSI, z důvodu, že mám možnost objednávat u dodavatele, který má ASUS vnabídce, a rychlé případné reklamace, mě láká ten, ale nebudu se bránit jiné značce, jen chci dobře vybrat a přišlo mi že se více přiklání k čipu KT800 než NFORCE3, takže toto je také otázka...jelikož mám R9800AGP a hned se asi tak měnit nebude volím tuto možnost, NFORCE4 by bylo určitě také dobré řešení ale abych hned zase prodával grafiku a volil novou do PCIe to je už moc peněz = nebo byste počkali rovnou na NFORCE4 abych zase neměnil za čas desku + druhý dotaz jak silny musí být zdroj - mám ted jednu DVD, 3 HDD a přibyl by tedy MB939+3000 winchester.

ASUS A8V Deluxe Gb LAN, KT8T800Pro, Gb LAN, 1394 - s wifi pro me zbytečné

M/B MSI K8N Neo2 Platinum, nForce3,skt.939/1000MHz

děkuji všem

BTW: ještě dotaz ohledně pamětí , mám teď Kingston DDR400,můžu u nich zůstat nebo je potřeba silnější...nejde mi o overclocking...
    CPU AMD Athlon 64 3000+ Winchester, Asus A8N-E, nF4Ultra, 4x512MB Kingston, MSI GeForce 7800GT, 2x160GB ATA Hitachi 7k250, 2x300GB Maxtor DM10+, DVD-+RW LG 2166D, 17" LCD NEC 1760NX

Member
    Vliv
    258

Standardní

Ked nechces WiFi tak by som doporucoval Abit AV8 3rd Eye
    Teraz ju budem tiez kupovat

Moderátor Avatar uživatele Masster
    Věk
    42
    Vliv
    355

Standardní

Spatna sekce, zbytecne zalozeny thread
    Nakupni poradna pro desky tu neni jen tak ze srandy
    http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t=59908
    But of course, the unlimited evilness of the ultimate tool of mischief, the universal explanation for sucky performance from anything other than nVidia, TWIMTBP, strikes again. The shenanigans know no bounds....luckily, in this sea of pain and anguish,the shining beacon of light and righteousness, ATi, stand, with their Get in the Game program that they managed so badly(because they`re not evil like nV, see, so they couldn`t actually have a program where they worked really close with devs, pushing their tech into their stuff) that no game is part of it. - Morgoth the Dark Enemy

Standardní

Yogi_1: také jsem na ní koukal....vypadá zajímavě...

2 Masster: omlouvám se, nevšiml jsem si toho, je možnost přemístění??
    CPU AMD Athlon 64 3000+ Winchester, Asus A8N-E, nF4Ultra, 4x512MB Kingston, MSI GeForce 7800GT, 2x160GB ATA Hitachi 7k250, 2x300GB Maxtor DM10+, DVD-+RW LG 2166D, 17" LCD NEC 1760NX

Moderátor Avatar uživatele Masster
    Věk
    42
    Vliv
    355

Standardní

Hod ten dotaz tam, tady se to zamkne
    But of course, the unlimited evilness of the ultimate tool of mischief, the universal explanation for sucky performance from anything other than nVidia, TWIMTBP, strikes again. The shenanigans know no bounds....luckily, in this sea of pain and anguish,the shining beacon of light and righteousness, ATi, stand, with their Get in the Game program that they managed so badly(because they`re not evil like nV, see, so they couldn`t actually have a program where they worked really close with devs, pushing their tech into their stuff) that no game is part of it. - Morgoth the Dark Enemy

Standardní

2 Masster: uděláno

THX

udelano... mISHA

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání