Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: Jak presunout winXP z jednoho disku na druhy?

Standardní Jak presunout winXP z jednoho disku na druhy?

ahoj

poridil jsem si novy disk a nechci opet preinstalovavat system. Je nejaka moznost to presunout z toho stareho disku na ten novy. Napr. v jinem PC a na jinem systemu.

Proste tak, ze nobootuju na tom druhem PC a budu mit k nemu pripojene jeste ty dva disky (jeden prazdny, druhy systemove z toho prvniho PC. (3disky celkem).

U WIN 98 jsem to takhle jednou delal a slo to v pohode. U win XP jsem neco zaslechl, ze to prej neni tak jednoduchy, proto se ptam, abych zbytecne nezkousel neco, co treba nejde.

dik predem

N.
    Všeho chuť

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

ufff Namorniku, tolikrat se to tu resilo a ty se evidentne ani nesnazis cokoliv hledat. vid. parada. jen vic takovych, jen vic

norton ghost
    acronics migrate easy

atd atd atd
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Standardní

Neni nahodou odpoved na to co hledas v sekci o HDD? A na Inetu obecne je toho tez dost...

Jinak treba Acronic True Image je na tohle vybornej, zrovna dnes jsem presunoval z HDD Seagate 40GB na Hitachi 60GB, celkem to netrvalo dyl jak pul hodiny (starej disk byl skoro plnej dat + jeste vymena disku v supliku a utazeni 6 sroubku )) a uz v praci bezim na novym disku.
    Nastaveni pokrocily i pro blby, prijemny rozhrani a kvalita + rychlost.
    Jiank to urcite bude umet Northon Ghost, PowerQuest Drive Image, mozna i PQ Magic a asi i spousta jinejch softu.

EDIT: mISHA byl ultraspeed rychlej...
    Dell E6400 (P8400, 4GB RAM, 500GB 7.2k, NVidia Quadro NVS 160M, Wifi, BT, DVDRW, LED WXGA+)
    Dell XPS 1330 Red (T7300, 2GB RAM, 160 GB 7.2k, NVidia GeForce 8400M GS, Wifi, BT, LED WXGA, DVDRW)
    IBM T42 (Dothan M745, 1.5GB RAM, 160GB 5.4k, R9600, Wifi, BT, SXGA+, DVDRW)
    Nikon D90 + MB-D80, Nikon18-200VR, Nikon 80-200/f2.8, Nikon SB-900, Lowepro, Tenba, Kata, ...
    http://www.atty.cz/ - Pražský e-shop a prodejní kancelář e-cigaret

Standardní

dik moc za pomoc

Jdu to zkusit
    Všeho chuť

Standardní

jen bych chtel rict ze kdyz by to presunul z jinyho kompu na jinej tak by mu to nemuselo jit ty systemy nemaji radi zmenu zakladni desky atd... takhle mi to zamrzlo..a to sem to nechal na tom samym disku jen sem vymenil desku a procik..

ale to asi vis, takze to muzes povazovat za bezpredmetny
    nic....

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání