Výsledky 1 až 9 z 9

Téma: w2k a velikost pisma v nabidce START

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní w2k a velikost pisma v nabidce START

mam takovy problemek, v systemu w2k mi zmenili velikost pisma ( nejspis klasicky skrz panel zobrazeni ). no zkousel jsem ho dat zpet. vsude ok. nicmene v nabidce START jsou jednotlive polozky stale miniaturni. urcity vliv na ne zmena velikosti pisma ma, ale pomerne jsou asi na 50% velikosti. no, a ted jak to zmenit zpet aniz bych musel reinstalovat?

pokud nekdo ma tucha, diky.

pokud se mi to podari vyresit drive ( ten pocitac musim vratit ) nez prijde reinstalace, tak sem reseni napisu.
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Senior Member
    Vliv
    282

Standardní

Nemas jen maly ikonky? Nevim jak v w2k, ale vre winxp se da ve vlastnostech nabidky start nastavit pouzivat male ikony.

Senior Member
    Vliv
    276

Standardní

Podobné problémy som mal vtedy, keď sa mi omylom podarilo vybrať nevhodný typ fontu. skontroluj, aké fonty sú nastavené pre to konkrétne menu... (alebo skús zvoliť niektorú z default konfigurácií - ak ti nepošahali všetky )

Alternatíva #2: ak to nechodí iba v jednom užívateľskom profile - tak ten profil zruš a vygeneruj toho usera znova.
    SILENT PC ▌Athlon TB 2100+ @ 200x11, PrimeStable ▌Zalman CNPS7000A-Cu & Tt Copper Shim & AS Céramique ▌Abit NF7-S 1.2, NB Zalman ZM-NB47J, SB passive ▌512MB TwinMOS 333 @ 400, 11-2-2-2 ▌Sapphire R9600PRO VIVO @ 477 core, 716 RAM, cooled by Athlon box cooler & Papst ▌WDC800JB ▌Maxtor 30GB ▌NEC ND-3500A ▌Yamaha CRW2200E ▌400W Maxpower - add fan control&monitor & Papst ▌NeonLight case & Papst ▌LCD 4x20, LCD 2x8 ▌4xFan & 8xTemp. controller ▌21\" CRT monitor ▌A4tech infra mouse ▌Microsoft Multimedia Keyboard ▌Samsung ML1520 laser printer ▌

Vliv
    357

Standardní

a kde najdu nastaveni tech fontu? kdybych alespon vedel klic v registru

jinak s tim userem je to problem a) neznam heslo k administraci ( a rusit se mi ho nechce ) b) to znamena komplet reinstalovat hromadu blbosti. ach jo

Standardní

Napadla me jedna vec, jestli to nebude ono:

dej vlastnosti obrazovky -> Vzhled -> neklikej do obrazku, ale rucne vyber 'Ikona' -> nastav vse potrebne (napr. jiny font)
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

Terorista karabínový mince Avatar uživatele PiT
    Vliv
    300

Standardní

OMG

ak sa dostanes do display properties, tak

display properties -> appearance -> advanced ->
    prebehnut vsetky nastavenia a popozerat, ake fonty su tam (pripadne ponastavovat normalne...)
    And down we go again, under the relentless wawes, into the arms of calm breakers, into bayou of forgotten dreams
    Like sand slipping through my fingers, nothing ever lasts, ever will

Vliv
    357

Standardní

hmmmm tohle uz jsem zkousel

Standardní

Neznám w2k jestli obsahují takové blbosti, ale v XP profi se mi toto jednou podařilo podobně rozdrbat tady:
    C:\Documents and Settings\All Users\Nabídka Start\Programy\Příslušenství\Usnadnění\Prův odce funkcemi usnadnění

Vliv
    357

Standardní

Citace Původně odeslal mylys
    Neznám w2k jestli obsahují takové blbosti, ale v XP profi se mi toto jednou podařilo podobně rozdrbat tady:
    C:\Documents and Settings\All Users\Nabídka Start\Programy\Příslušenství\Usnadnění\Prův odce funkcemi usnadnění
    tak nemuzu jinak > dekuji ti, si guru

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání