Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: Service Pack 2 a padanie hier

Standardní Service Pack 2 a padanie hier

Zdravim vas. Prednedavnom som si koli bordelu v PC(spyware a neustale samovolne sa pripajanie na net...) nainstaloval SP 2 co mi v mojom probleme sice pomohlo no zacali mi padat hry. Neviete niekto ci sa tomu da pomoct inak ako odinstalovanim SP 2.
    i930, Scythe Yasya, Asus Rampage II. Gene, Saphire HD 5970 ,3x2Gb Corsair CL7,X-Fi Gamer, SSD Kingston V+ 128Gb, Zdroj Coolermaster 1000w, Genius 5.1HT, 19 iiyama Vision Master Pro 454

Standardní

Ktery hry treba? Vsechny?
    Zkus preinstalovat ovladace na chipset (+koukni zda neni verze pro XPSP2), grafiku, directX, ...
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

Standardní

..konkretne Half Live 2 a Richards Burn Rally ziadne ine ani nemam. Vzniklo to az po nainstalovani SP 2. Prave ze ovladace na chipset MB mam najnovsie a skusal som aj posledne 3 najnovsie cat.a omegy. Mozno su na to nejake zaplaty.
    i930, Scythe Yasya, Asus Rampage II. Gene, Saphire HD 5970 ,3x2Gb Corsair CL7,X-Fi Gamer, SSD Kingston V+ 128Gb, Zdroj Coolermaster 1000w, Genius 5.1HT, 19 iiyama Vision Master Pro 454

Standardní

u toho rally se mi to stává taky, a HL2 jdu skusit, ještě sem to nehrál
    KOUPÍM POUŽITÉ LEVÉ VNĚJŠÍ SVĚTLO NA RENAULT 11 R.V. 1985

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání