Výsledky 1 až 16 z 16

Téma: Vyplatí se? Expanzka origoš pro Eheim?

Standardní Vyplatí se? Expanzka origoš pro Eheim?

K Eheimu nabízí takovouhle expanzku vyplatí se do toho vrazit těch 1400 bo na kolik to výjde?

Asus A7N8X-E Deluxe/Wifi AMD Athlon XP 2500+@3200+ (200*11=2199MHz) Arctic Cooling Copper Silent 2 TC Revision 2 Transcend 2*512 DDR CL2.5 400Mhz Seagate Barracuda 200GB SATA Seagate Barracuda 200GB SATA MSI GeForce2 Ti Pro VT (nejsou many) LG Multi DVD±R/RW,RAM GSA- 4120B Duall Layer Bluetooth Connection 100Mbit/100Mbit PCMark2002 Pro CPU 6626 Memory 5638 HDD 1236 case: AOpen H700B Mouse MX510 KBD ECS Multimedia slim klavesy

ex Warlord mince Avatar uživatele Miralis
    Věk
    46
    Vliv
    286

Standardní

coze? za to chtej 1400? a ty se ptas jestli se to vyplatí?
    kluci tu taky delaj expanzky na eheima a chtej za to myslim 400-500
    HP Spectre x360 14-ea0002nc

Standardní

si děláš kozy normálně si skočit do zdi.... ale designově to vypadá dost dobře a jako řekl bych že to zase nepraskne tak jak tu popisoval nevim kdo tohle by mělo mít silnější stěny.. snad
    Asus A7N8X-E Deluxe/Wifi AMD Athlon XP 2500+@3200+ (200*11=2199MHz) Arctic Cooling Copper Silent 2 TC Revision 2 Transcend 2*512 DDR CL2.5 400Mhz Seagate Barracuda 200GB SATA Seagate Barracuda 200GB SATA MSI GeForce2 Ti Pro VT (nejsou many) LG Multi DVD±R/RW,RAM GSA- 4120B Duall Layer Bluetooth Connection 100Mbit/100Mbit PCMark2002 Pro CPU 6626 Memory 5638 HDD 1236 case: AOpen H700B Mouse MX510 KBD ECS Multimedia slim klavesy

Senior Member Avatar uživatele Prokop
    Vliv
    294

Standardní

Citace Původně odeslal Warlord
    coze? za to chtej 1400? a ty se ptas jestli se to vyplatí?
    kluci tu taky delaj expanzky na eheima a chtej za to myslim 400-500
    www.galaxi.cz

>>
    .

Standardní

Thx designove je tam rozdil dost velký ale cenově je to někde jinde...

Standardní

Na design se vykašly! 1000kč je 1000kč
    Nemožné je jen silné slovo, které kolem sebe rozhazují malí lidé, kteří si myslí, že je snadnější žít ve světě, kde budou jen dostávat, místo toho, aby objevovali sílu, která to dokáže změnit. Nemožné není fakt. Je to postoj. Nemožné není tvrzení. Je to výzva. Nemožné je nevyužitá síla. Nemožné je dočasný stav. NEMOŽNÉ NEEXISTUJE. Muhamad ali

Standardní

Citace Původně odeslal Ladron
    Na design se vykašly! 1000kč je 1000kč
    no to bych zase nerekl, a btw nevim co ma byt zajimaveho na ty od eheimu. IMHO je strasna. Me se treba libi Tank-o-maticy, nektery fakt pekny. Nebo si udelat svoji, to by bylo napadu!
    Lenovo W520 | 15.6" HD+ | Intel i7 2720QM | 16 GB DDR3 | nVidia Quadro 1000M | Intel 510 SSD | Hitachi 7200rpm HDD | Lenovo Mini Dock 3 Plus | Eizo L997-K | E-MU Tracker Pre | Adam Audio A7

Standardní

nevim co tady řešíte když http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t=63317 tohle to bude laciný a to jak vysoký to bude si můžeš taky říct a jestli chceš mít lepší desing tak si hol litra připlať
    AMD XP-M@2,6GHZ ,1GB RAM ,X1950GT@607,1580
    http://casemod1.wz.cz
    SONY Vaio VGN-CR11S/W
    levné letenky do USA

Standardní

na to jsem už taky koukal... nevím do čeho jít ale ten německej design ušetříš 800 na čerpadle a vrazíš 1000 do expanzky to zní slibně jde o to že ta expanzka stojí v úrovni čerpadla kdež to podle fotek galaxiho je ve vzduchu... nevyrve se časem vlastní vahou

Standardní

Zdeno2K4 - jsem asi posledni, kdo by se mel zastavat Galaxiho expanzky, ale tipuji, ze se nevyrve ani zaboha - dyt je to BLOK plexi, covece, tesne narazena na cerpadlo s 2-mi gumovymi O-krouzky

Estli tohle se podle tebe vyrve, tak mas case udelanou z 20mm pancire, ne? ...co kdyby se rozpadla...

IMHO jedina sance jak tu expanzku od Galaxiho vyrvat z cerpadla je kladivem ...to bych spis veril, ze "odpadne" ta orginalni Eheim, i kdyz je to spis jen iluuzorni moznost, nebot Eheim dela kvalitni veci...

PS. design tank-o-maticu je IMHO 1000x lepsi (jak pro prakticke pouziti - odvzdusneni, tak prehlednosti a umistenim... etc.) - proto jsem si ho upravil na lepsi prutok a udelal jsem si svou expanzku:

Standardní

Citace Původně odeslal trodas
    Zdeno2K4 - jsem asi posledni, kdo by se mel zastavat Galaxiho expanzky, ale tipuji, ze se nevyrve ani zaboha - dyt je to BLOK plexi, covece, tesne narazena na cerpadlo s 2-mi gumovymi O-krouzky

Estli tohle se podle tebe vyrve, tak mas case udelanou z 20mm pancire, ne? ...co kdyby se rozpadla...

IMHO jedina sance jak tu expanzku od Galaxiho vyrvat z cerpadla je kladivem ...to bych spis veril, ze "odpadne" ta orginalni Eheim, i kdyz je to spis jen iluuzorni moznost, nebot Eheim dela kvalitni veci...

PS. design tank-o-maticu je IMHO 1000x lepsi (jak pro prakticke pouziti - odvzdusneni, tak prehlednosti a umistenim... etc.) - proto jsem si ho upravil na lepsi prutok a udelal jsem si svou expanzku:

Na kolik tě vyšla ta expanzka někde jsem tady zase četl že místo expanzky stačí Tčko pro odvzdušnění a dolejvání vody...

Jinak ty návody jsem viděl.. jen kolik byo zájemců a zda má cenu se do toho ještě hrnout...

Designově ten eheim vypadá daleko lépe jak od galaxiho to musíš uznat.. zase bych spíš všechno hezky schoval do case)

Standardní

T-cko je nesmysl. Je to takovy typicky cesky reseni - z nouze cnost. Nema to zadny vyhody (nekteri zoufalci mluvi o prutoku, ale dobre udelana expanzka prutok neomezuje - bohuzel vetsina vyrobenych expanzek prutok omezuje a to dost - z vlastnich zkusenosti muzu potvrdit u Tank-O-maticu (moc tenke trubicky a pripojky s ID jen 6mm! - a DangerDen round reservoaru - blbe navrzeny, tot vse) ...

S teckem je odvzdusneni (dokonale) nemozne az harakiri a vubec je to reseni, do ktereho by me nikdo nedostal... Kamos to mel a tak dlouho nadaval, az si poridil reservoar a byl klid
    Nerikam, ze se T-cko neda zvladnout - da - ale chce to profika azavodnovat nejepe pod vodou - pak tam ale nemas destilku coz je dalsi problem... no proste ee

Standardní

vem tu expanzku od galaxiho - mám ji a jsem naprosto spokojenej

Senior Member Avatar uživatele Prokop
    Vliv
    294

Standardní

Citace Původně odeslal trodas
    T-cko je nesmysl. Je to takovy typicky cesky reseni - z nouze cnost. Nema to zadny vyhody (nekteri zoufalci mluvi o prutoku, ale dobre udelana expanzka prutok neomezuje - bohuzel vetsina vyrobenych expanzek prutok omezuje a to dost - z vlastnich zkusenosti muzu potvrdit u Tank-O-maticu (moc tenke trubicky a pripojky s ID jen 6mm! - a DangerDen round reservoaru - blbe navrzeny, tot vse) ...

S teckem je odvzdusneni (dokonale) nemozne az harakiri a vubec je to reseni, do ktereho by me nikdo nedostal... Kamos to mel a tak dlouho nadaval, az si poridil reservoar a byl klid
    Nerikam, ze se T-cko neda zvladnout - da - ale chce to profika azavodnovat nejepe pod vodou - pak tam ale nemas destilku coz je dalsi problem... no proste ee
    doted jsem mel galaxiho expanzku a po pretesneni naprosto fine produkt,
    ta tvoje vypada moc pekne ale je nepouzitelna pro all in case mod..

Tcko se mi posledni dobou jevi jako nejlepsi varianta.. Rob to tak ma a ubytek vody minimalni nehlede nato ze neni nutne zavodnovat okruh pod vodou. dolevani je jednoduche - trychtyr jednou za mesic.. myslim ze je to luxusni reseni pro all in case jelikoz nemusis nikam cpat expanzku.. btw.- natom prutoku taky neco bude
    .

Standardní

ja doporucuji kazdopadne expanzku od sebe

stare uz bohuzel nejsou ale pracuju na novych se sroubovacim vickem z plexi trubky, samozdrejme bude mozne ji pripojit primo na cerpadla eheim. vse zalezi na tom jak se dostanu na dilnu abych je dokoncil

jinak sem udelal externi expanzku - skladem mam asi 10Ks
    vyroba vodniho chlazeni
    www.galaxi.cz/

Standardní

Jo u tebe si asi taky nakoupim nějaký díly na vondíka, máš tam nejlepší věcičky, hlavně EVO 260 mě hodně přitahuje

Už se těšim na ty nový expanzky

PS: Nešlo by sehnat EVO 360 ?

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání