Lebo po precitani podmienok to tak nevyzera: http://info.slk.chello.sk/conditions.pdf. Podla vas by sa dali dohodnut aj ine podmienky?
Lebo po precitani podmienok to tak nevyzera: http://info.slk.chello.sk/conditions.pdf. Podla vas by sa dali dohodnut aj ine podmienky?
Mam chello plus uz vyse roka. Mesacny traffic nad 100GB (up+down) skoro vzdy. Ziadne obmedzenia zatial, pingy stale v pohode, rychlost konstantna hocikedy. Cely den, kazdy den to fici dobre. K tomu hotline 24/7 a nie je z coho uz vyberat. Chello jednoznacne vedie.
Na toto som sa nepital, toto viem aj ja. Ale ked si dobre precitas tie podmienky, taq tam mas napisane aj nieco v tom zmysle, ze ked sa im zachce, mozu zaviest limity a rozne obmedzenia. Tiez sa mi neluby polityka, ze max. 1 pocitac. Ja mam doma dva, ale kvoli tomu nebudem kupovat extra drahy balik. Ja len potrebujem aby aj ten druhy komp sa sem tam dostal na net. Ale pokial ma kontroluju cez MAC adresu je to dost naprd. Pomohlo by napriklad keby som si za vlastne kupil nejaky cable router, alebo aj taq by vzdy videli adresu mojej sietovky? Dalsia vec, ktora ma az taq netrapi, lebo to asi tazko budu kontrolovat, je to obmedovanie mailov. OK, spamming este pochopim, ale akoze nemozem sa zapojit do retazoveho mejlu? Akoze co je to za blbost? Co ich do toho, ze komu aky mejl posielam a ci to je nejaka retazova blbost, alebo nie. Ved ich nic nie je dotoho. No ta ich politika sa mi nejak nepaci, aj ked su v BA momentalne najlepsi, co sa tyka poskytovania internetu. Dalsi otazka je, ci by sa s nimi dalo dohodnut, ze by napriklad do baraku pustili napriklad 10Mbit co by sme so susedmi zdielali. Samozrejme za vyssiu cenu ako je ten 2Mbit program, ale za taku, aby sa to oplatilo viac. Totiz ja som hovoril zo susedmi, ale oni do cela nechcu ist jednine ak by sme to zdielali. Ale ja zase nechcem zdielat nejaky megabit s troma ludmi. To je na prd. Taqze by sme im dali na vyber. Bud x klientov za nizsiu cenu, alebo ani jedenPůvodně odeslal Nigga
Co vy nato?
2e1:
No k prvej otazke, ci by slo ten net dat na 2 a viac PC aby to nezistili: Ano, ide to tak, vela ludi co poznam to tak ma.
Ja do toho nejspis pojdem v marci, az mi vyprsi viazanost u ST dsl
Kupis router, technik zaznamena adresu MAC tvojej sietovky, a ked odide, prestavis MAC adresu toho routra na Mac adresu tvojej sietovky, a MAC adresu Sietovky zmenis na MAC adresu routra.
A budes nadherne skovany za NATom.
Nemaju to ako zisitit:
2.otazka, uz si poriadne nepamatam naco si sa pytal, ale podla mna to nepojde, Nepristupia nato, lebo su velka firma a 8uzivatelov je im max. ukradnutych.
Teda podla mna objednaj so 4susedmi ten najvacsi chello a daj to za NAT
--- ---
na dva kompy 768 Kb/s , pingy do 20 ms ,down niekdedy vyslape aj 100 Kb/s - wed pozri www.cdicon.sk na prvy pohlad nesympaticka firma a hlavne neznama firma
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)