Výsledky 1 až 10 z 10

Téma: discman se sam zapina?

Standardní discman se sam zapina?

mam tu iRiver iMP-700, mel jsem zamceny telo i dalkac (zkontrolovany jak pred odchodem, tak ted kdyz sem ho vytahl), k mymu zdeseni sem ale zjistil, ze se asi pred hodinkou pustil a hral :O naprosto to nechapu, zkousel sem mackat vsecko mozny a nic to s tim nedelalo (Hold), otazka tedy zni - mohlo se to sepnout zmenou okolni teploty? (hospoda -> venek) zda se mi ze se mi to nestalo poprve, netusim jak a netusim proc, ale jsem z toho docela zmateny...
    diky
    Imagine there's no heaven and at once the sky is the limit
    Photoblog | Kapela

Senior Member Avatar uživatele Marek
    Vliv
    288

Standardní Re: discman se sam zapina?

Citace Původně odeslal Wohmatak
    mam tu iRiver iMP-700, mel jsem zamceny telo i dalkac (zkontrolovany jak pred odchodem, tak ted kdyz sem ho vytahl), k mymu zdeseni sem ale zjistil, ze se asi pred hodinkou pustil a hral :O naprosto to nechapu, zkousel sem mackat vsecko mozny a nic to s tim nedelalo (Hold), otazka tedy zni - mohlo se to sepnout zmenou okolni teploty? (hospoda -> venek) zda se mi ze se mi to nestalo poprve, netusim jak a netusim proc, ale jsem z toho docela zmateny...
    diky
    Hmm, novy firmware este neni.S teplotou by som neratal , hlavne ak je v batohu, alebo v bunde.A vobec zeby sa nieco zaplo velkym teplotnym rozdielom je imho blbost, byva to skor naopak-ze to nejde zapnut.Tak ma napada nema auto power on?(ale to by to mali asi aj vyssie modely a neviem k comu by to bolo, takze asi nie.)
    BTW:to si vymenil 350ku za 700ku-k comu je dobry taky downgrade?
    C2D @ 3GHz + Ninja || 2GB RAM || Wide 20" p-mva LCD || M-Audio revo 5.1 || Sennheiser HD595 || Logitech G5 mouse

Citace Původně odeslal Marek
    diky
    Hmm, novy firmware este neni.S teplotou by som neratal , hlavne ak je v batohu, alebo v bunde.A vobec zeby sa nieco zaplo velkym teplotnym rozdielom je imho blbost, byva to skor naopak-ze to nejde zapnut.Tak ma napada nema auto power on?(ale to by to mali asi aj vyssie modely a neviem k comu by to bolo, takze asi nie.)
    je dobry z hlediska penezniho
    ad auto power on - jak by to melo fungovat

kdyz to vezmu po poradku, tak klavesy byly zamceny, takze tema to nebude; zkousel sem s nim ted trast a ruzne ho naklanet a nic se nestalo, tudiz otresama to taky nebude; pak uz prichazi jedine v uvahu teplotni rozdil... anebo naky elektromagneticky pole ale to je taky pekna kravina, tak nevim...
    Photoblog | Kapela

Senior Member
    Vliv
    276

Standardní

Nemal si ho náhodou vo vrecku? Pretože najpravdepodobnejšie vysvetlenie je, že si sa s ním (podvedome) hral a nevieš o tom To sa stáva - proste si len tak z nudy mačkal tlačítka...

Alternatíva B) - ako sa ten prehrávač správa, keď vyberieš a znova založíš baterku? Zapne sa sám? Možno sa ti otrasmi, alebo nárazom na chvíľu prerušil kontakt baterky z prístrojom...
    SILENT PC ▌Athlon TB 2100+ @ 200x11, PrimeStable ▌Zalman CNPS7000A-Cu & Tt Copper Shim & AS Céramique ▌Abit NF7-S 1.2, NB Zalman ZM-NB47J, SB passive ▌512MB TwinMOS 333 @ 400, 11-2-2-2 ▌Sapphire R9600PRO VIVO @ 477 core, 716 RAM, cooled by Athlon box cooler & Papst ▌WDC800JB ▌Maxtor 30GB ▌NEC ND-3500A ▌Yamaha CRW2200E ▌400W Maxpower - add fan control&monitor & Papst ▌NeonLight case & Papst ▌LCD 4x20, LCD 2x8 ▌4xFan & 8xTemp. controller ▌21\" CRT monitor ▌A4tech infra mouse ▌Microsoft Multimedia Keyboard ▌Samsung ML1520 laser printer ▌

Standardní

Citace Původně odeslal PeterM
    Nemal si ho náhodou vo vrecku? Pretože najpravdepodobnejšie vysvetlenie je, že si sa s ním (podvedome) hral a nevieš o tom To sa stáva - proste si len tak z nudy mačkal tlačítka...

Alternatíva B) - ako sa ten prehrávač správa, keď vyberieš a znova založíš baterku? Zapne sa sám? Možno sa ti otrasmi, alebo nárazom na chvíľu prerušil kontakt baterky z prístrojom...
    mel sem ho v brasnicce, ktera byla zavrena a mel sem ji danou tak ze sem na ni malem ani nedosahl, takze tim to nebude

ad B: nezapne se; a i kdyby, baterky se davaji zevnitr, krytka od nich jde docela ztuha a samotny baterky sou mezi kontaktama docela silne napasovany... takze tim to taky asi nebude...
    Photoblog | Kapela

Standardní

mam imp-400 a řekl bych že se mi to už taky párkrát stalo...
    AMD XP-M@2,6GHZ ,1GB RAM ,X1950GT@607,1580
    http://casemod1.wz.cz
    SONY Vaio VGN-CR11S/W
    levné letenky do USA

Standardní

Citace Původně odeslal -martin-
    mam imp-400 a řekl bych že se mi to už taky párkrát stalo...
    netusis cim by to mohlo byt?

tady by se hodil aeroplane check jako maji siemensy
    Photoblog | Kapela

Standardní

netušim mam ho dva roky a možná to začlo nahráním novýho fajveru ale nejsem si jistej může to bejt cokoliv...
    AMD XP-M@2,6GHZ ,1GB RAM ,X1950GT@607,1580
    http://casemod1.wz.cz
    SONY Vaio VGN-CR11S/W
    levné letenky do USA

Senior Member Avatar uživatele Marek
    Vliv
    288

Citace Původně odeslal Marek
    diky
    je dobry z hlediska penezniho
    ad auto power on - jak by to melo fungovat

kdyz to vezmu po poradku, tak klavesy byly zamceny, takze tema to nebude; zkousel sem s nim ted trast a ruzne ho naklanet a nic se nestalo, tudiz otresama to taky nebude; pak uz prichazi jedine v uvahu teplotni rozdil... anebo naky elektromagneticky pole ale to je taky pekna kravina, tak nevim...
    Auto power on-naprilkad ze by to fungovalo ako budik-ale neviem k comu by to bolo.
    Ja som kupil 400ku , mam ju tyzden, toto som si este nevsimol.Skor ma zarazila vydrz.Ludia pisu ze hra tak 9 hodim pri beznom pouzivani, mne vydrzal 8,5 a to som ho nepouzival, len zapol a pockal kym sa vypne(nesvietil, neseekoval, nechapem)
    A tu by ani aeroplane check nepomohol, lebo on bol holdnuty ako pises.
    C2D @ 3GHz + Ninja || 2GB RAM || Wide 20" p-mva LCD || M-Audio revo 5.1 || Sennheiser HD595 || Logitech G5 mouse

Standardní

praveze by pomohl - na aeroplane musis zmacknout cudlik, coz by s holdem neslo - a o to jde
    jinak ta vydrz s tim muze souviset kdyz ti to nepozorovane hraje v baglu treba 3-4 hodky, pak to dojede na konec CD a vypne se tak to ani nepoznas... leda na zivotnosti baterek...
    Photoblog | Kapela

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání