prosim viete mi niekto poradit co mam doma za kartu?pred tyzdnom som si kupil MSI NX6800,krabica aj jej obsah az na kartu su take ako maju byt.
karta ma ale ovsem cierny vetrak a aj samotny chladic je cierny.u original 6800 by mal byt vetrak z priehladneho plastu a chladic medenej farby.dalsia vec ktora nesedi je ta ze by karta mala mat regulator otacok na boku,ale bohuzial ho nema.
niektory ludia mi radili ze by mohlo ist o LE verziu,kedze ma cierny vetrak,ale ta by mala mat na chladici napis QUADRO FX.ta moja tam ma myticku postavu a zvisly napis NX 6800.metie ma aj to ze by tam malo za tymto napisom este pokracovat slovo series,cize "NX 6800 series".
momentalne nemam doma monitor takze ani nemozem zistit software-ovo o aku kartu ide.
jeden clovek na oficialnom fore MSI vravel ze prva seria tychto kariet bola uplne vadna.on ju preto zaslal na reklamaciu a naspat mu z MSI prisla karta s presne takymto chladicom a navyse mu tam uplne zdarma vymenili pamate za DDR3.uplne monstrum.
problem bol vraj v tom ze chladic tlacil na pamate a preto to robilo rozne artefakty a tak.
preto sa domnievam ze tato karta bola niekym reklamovana,vratili mu peniaze,dali ju opravit a predali ju znova,tentokrat mne.to by bola este ta lepsia varianta.
ale je celkom mozne ze je to vlastne original druha alebo neskorsia seria vyroby s tymto novym neproblemovym chladicom,ale kde je potom ten regulator otacok?
mate prosim niekto s tymto skusenosti,alebo tusite o co by mohlo ist?
velmi by ste mi pomohli.fotku nemam snad bude stacit tento popis.