Výsledky 1 až 3 z 3

Téma: Asus A7N8X-X je nefunkční?

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní Asus A7N8X-X je nefunkční?

Nainstaloval jsem nový procesor Barton 2600+ do desky Asus A7N8X-X a po chvíli umřel procesor, který nechodí ani v jiným počítači. Tohle bych pochopil, asi jsem neměl dobře nasazený chladič, ale že asi odešla i deska to nechápu. Zkoušel jsem dát do desky jiný funkčná procesor, ale ani si neškrtne, větráky se nerozeběhnou. Na desce svítí zelená dioda takže proud do ní asi jde. Vymazal jsem CMOS, vyndal na noc i baterku, ale pořád nic. Procesor ani deska nemají žádné viditelné poškození. Je možné, že je deska rozbitá Nebo se dá ještě něco dělat?
    Abit NF7-S, Barton 2500+, MSI Geforce 5900XT, 512 MB DDRAM Corsair... a nejaky ty kramy navic

Bulharský mafián mince Avatar uživatele Zilla
    Vliv
    301

Standardní

Zkus tu desku jeste pro jistotu vyndat ven z casu a dat do ni jen ty nejzakladnejsi komponenty - tzn. proc s chladicem, 1 stick RAM a videokartu a vyzkousej bootnout...
    Stipendium peccati mors est
    Si peccasse negamus, fallimur, et nulla est in nobis veritas

Přesto, že bouře nad jezerem věští blízkost konce, pohyb nebes je plný síly!

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

Dal jsem jiný zdroj a deska běží. Měl jsem to udělat hned, ale zmátlo mě, že na desce svítí zelená dioda.
    Abit NF7-S, Barton 2500+, MSI Geforce 5900XT, 512 MB DDRAM Corsair... a nejaky ty kramy navic

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání