Výsledky 1 až 2 z 2

Téma: MPC-nějak mi nejdou přehrát soubory???

Standardní MPC-nějak mi nejdou přehrát soubory???

Zdravím,

poslední dobou se mi vše na počítači k***í

po spojení HDD přes Partiton Magic, při kterém vznikly nějaké problémy - ztráta nějakých dat, jde vše OK, samozřejmě jsem přišel o nějaké video, které měly 0 velikost, ale MPC i MP3 soubory 0-vé nejsou..

když ale dám přehrát nějaký MPC soubor, tak mi nejede..přitom má normální velikost..ale v přehravači se ukáže,ale rozběhne se na 2 sekundy-to vše. MP3 se přehrávají uplně normálně. jen nejdou MPC, zkoušel jsem Foobar, JetAudio,.
    zkusil jsem CDDA extractor a convert např. do jiného formatu, ale napíše mi - neznámý audio format..

jsou soubory na smazání

díky
    CPU AMD Athlon 64 3000+ Winchester, Asus A8N-E, nF4Ultra, 4x512MB Kingston, MSI GeForce 7800GT, 2x160GB ATA Hitachi 7k250, 2x300GB Maxtor DM10+, DVD-+RW LG 2166D, 17" LCD NEC 1760NX

Standardní

ještě jsem zkoušel extrahovat soubory v jiném programy, ale nejde to, jediny CD-DA extractor napsal, že je to DRM soubor nebo tak nějak. dá se s tím něco udělat..??

pls je to veškerá moje muzika, nechci dát DELETE...
    CPU AMD Athlon 64 3000+ Winchester, Asus A8N-E, nF4Ultra, 4x512MB Kingston, MSI GeForce 7800GT, 2x160GB ATA Hitachi 7k250, 2x300GB Maxtor DM10+, DVD-+RW LG 2166D, 17" LCD NEC 1760NX

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání