Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: Live Video ??? soft

Standardní Live Video ??? soft

Potreboval by som poradit aky je najvhodnejsi program na prenos dat z webkamery ??
    Ide mi vlastne o to ze chcem urobit live video prenos.
    Pc na ktorom je webkamera je zapnuta nonstop a inde na druhom koncy krajiny je pc na ktorom by som chcel videt co sa deje pred webkamerou.

Neviem aky prog je nato najvhodnejsi tak ked dakto s tym mate zkusenosty pls napiste nazov progu .
    Je jedno ci je to free alebo trial alebo shareware lebo mi to treba len na odskusanie.
    THX
    PC STORM

Standardní

je to daco ako skype ale aby to prenasal aj obraz
    THX
    PC STORM

Member Avatar uživatele andux
    Vliv
    281

Standardní

Prenos videa zvlada aj ICQ
    "Sometime it falls upon a generation to be great. You can be that great generation."
    Nelson Mandela, 2005

Standardní

prestnejsie aky typ ICQ alebo aka verzia pripadne mi pls popis ako sa to v ICQ robi
    PC STORM

Standardní

Ja som pouzival ICQ4 ale musel sa stiahnut k tomu nejaky plugin, ale uz si to presne nepamatam.
    Teraz pouzivam Trillian 3.0 Pro a ten tiez ma taku moznost zvukoveho aj obrazoveho prenosu, ale este som to neskusal.
    Intel C2D 6750 2,66Ghz@3,21Ghz;ASUS P5KC;RAM OCZ DUAL CHANNEL KIT 2x1GB DDR2/800;MSI ATI RADEON 2600XT 512MB;LCD 19" LG L1953TR;2xWD SATA2 250GB & 400GB;PIONEER DVR 212;Fortron 500W

Member Avatar uživatele andux
    Vliv
    281

Standardní

V novom icq(teraz som ho stiahol) je to automaticky len kliknes hocikde do contact listu pravym a das video chat a v starsich tam je za tym myslim v zatvorke(activate) - ked na to kliknes, tak ti to stiahne plugin...
    Dufam, ze som ti aspon trochu pomohol
    "Sometime it falls upon a generation to be great. You can be that great generation."
    Nelson Mandela, 2005

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání