Výsledky 1 až 2 z 2

Téma: Spojitost medzi IDE a integr. zvukom.

Member Avatar uživatele Reno
    Věk
    38
    Vliv
    276

Standardní Spojitost medzi IDE a integr. zvukom.

Zdravim, mam problem, normalne som pracoval s PC a zrazu z nicoho nic, mi zasekol pc, restartnem a pri nabiehavani mi vypisalo ze nenaslo disk, tak som vypol pc, vybral ide kabel, zastrcil naspet a odvtedy mi blbne zvuk, mam integrovanu zvukovku na doske, proste praska zvuk + pri prehravani hudby apod seka pc a vsimol som si ze to robi ked mi nacitava z disku, tak som prehodil kabel kde mam zapojeny HDD na iny port na doske a praskanie zmizlo. Pc ide dalej a uz ani neseka... v com moze byt chyba?
    AsRock 4Core 1333-FullHD - Intel Pentium Dual Core E2140@2.8GHz + Arctic Freezer 7 PRO - 1024 MB DDR II A-Data 800 MHz- 120GB HDD Seagate Barracuda 7200.2 ATA + Tominek Silent MOD- 19" Sony Multiscan E430 - Inno3D GeForce 7600 GST 256MB - Enermax 250W - Razer Krait
    "Padl jsem na kolena, hlaveň křísla o podlahu, ale co je to na mě: Red Baron se po krátké odmlce znovu rozburácel." And my mobile workstation: IBM ThinkPad T60

Senior Member VIP Avatar uživatele Arteee
    Vliv
    292

Standardní

Zdílené IRQ ... IDE řadič je plnohodnotné PCI zařízení(je přímo na PCI sběrnici, má své DMA a IRQ) ... No a tvoje chytré widle mu zřejmě přidělily své virtuální IRQ zařízení, které by mělo mýt své pevné ... Proto doporučuji přeinstalovat ovladače desky.
    BA95 positive
    Jen mrtví poznají konec války. Platón

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání