Výsledky 1 až 3 z 3

Téma: Logitech Wingman formula force GP

Standardní Logitech Wingman formula force GP

Mate niekto prax s tymto volantom? Co je zac?
    Odporucate? Viem MOMO je najlepsi, ale radsej by som asi usetril.
    Dik

Standardní

Mam ho.Je OK.Sila FF, niekedy az prilis ale radsej viac ako menej a nakoniec - mozes si to nastavit.Kvalita prevedenie tiez v podstate OK az na male uvolnenie po cca 2 dnoch hrania (zacal trochu chodit hore-dolu - uvolnenie plastov).
    Niekedy mozno trochu nepristupne 4 tlacitka (nepohodlne stlacanie v zakrutach apod.)
    Inak spokojnost.
    BTW: Nemusel by tolko stat.
    AMD Athlon XP-M 2600+ / EPOX 8RDA3+ / A-DATA Vitesta 512MB / HITACHI 160GB SATA / DTK 400W / ASUS ATI R9550 GE/TD / CHIEFTEC BX 03SL-SL-BL

Standardní

Mam ho asi tak dva roky a jsem spokojenej. Az odejde, asi si ho koupim zas, prestoze momo je lepsi. Mne tenhle volant uplne staci. To uvolneni plastu, ktery se projevuje trochu se vaklajici osou rizeni, jsem zaznamenal taky, ale na funkcnost to vliv nema.
    CPU: AMD Phenom X3 (2,8GHz), MOBO: Gigabyte GA-MA-790FX-DQ6, RAM: 2x2GB (A-Data), GPU: ATI Radeon HD4850, HDD: 120GB Kingston SSD (SATA) + 2TB Seagate (SATA), CHLADIČ: Scythne Ninja, OPTIKA: DVD-RW Asus, Audio: SB X-Fi Xtreme audio, TV KARTA: Asus TV/FM, CASE & ZDROJ: Chieftec DX01-BD/Corsair HX520

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání