Stránka 1 z 3 123 PosledníPoslední
Výsledky 1 až 25 z 51

Téma: Samolepky na case - škoda že takový výběr není u nás

Standardní Samolepky na case - škoda že takový výběr není u nás

Samolepky na case - škoda že takový výběr není u nás

i když já si samolepky dělám profi vlastníma silama

http://www.com-tra.de/shop/en_EN/pro...se-Badges.html

jsou tam podkategorie a mraky samolepek
    DECENT II EXTREME
    ---> http://7luke.com/decent <--- už je zase jiný konfig ale není čas to změnit na webu

Senior Member Avatar uživatele Holda
    Věk
    40
    Vliv
    261

Standardní

Ty bys dokazal udelat neco podobnyho?

Senior Member Avatar uživatele Moralles
    Věk
    43
    Vliv
    271

Standardní

nevite kdo by to dokazal sehnat / objednat?? bylo by to super
    PC: X61, FOTO: Canon 450D, Carl Zeiss Pancolar 50/1.8, Pentacon 50/1.8 | Nikon FE + tokina 24/2.8, http://hdsunset.blogspot.com/ - http://robinrezek.com/

Standardní

Zdravím. S Com-tra máme smlouvu. Problémem je poštovné - do čech to vyjde na cca 22 Euro. Kdyby se Vás dalo dohromady víc, tak Vám dovoz jakýchkoliv nálepek z Com-tra (a nejen nálepek) zprostředkuju.

Standardní

Ja mohu nechat vyriznout od znameho jakoukoliv samolepku (jednobarevnou) metedou tzv. plotru. Cena je asi 100Kc za 30*60cm, ale je to individualni, tedy davam jen priklad. Staci dodat navrh ve vektoru a on to vyrizne a ja bych Vam to mohl poslat postou. Na prekresleni z bitmapy do vektoru bychom se pripadne take domluvili. Kvalita je prvotridni, vyrez je naprosto presny!

Ja jsem si nechal vyriznou treba toto:

Senior Member Avatar uživatele Moralles
    Věk
    43
    Vliv
    271

Standardní

to poštovny je nařez cca. 600,- kdyby nas bylo tak 10 tak by to šlo? Nezrealizujeme to?
    PC: X61, FOTO: Canon 450D, Carl Zeiss Pancolar 50/1.8, Pentacon 50/1.8 | Nikon FE + tokina 24/2.8, http://hdsunset.blogspot.com/ - http://robinrezek.com/

Senior Member Avatar uživatele Marek
    Vliv
    288

Standardní

no ved vyrobit tie samolepky ked je z jednej aspon 100 kusov neni problem, uz sa to tu davalo robit tusim 2x(robi to vela friem ale neurobia vam 5kusov resp. bolo by to strasne drahe).Aj ja ich mam par doma.Len sa musi najst clovek ktory vyzbiera peniaze a potom to da spravit a rozposle ludom a hotovo, tak to fungovalo minule.
    C2D @ 3GHz + Ninja || 2GB RAM || Wide 20" p-mva LCD || M-Audio revo 5.1 || Sennheiser HD595 || Logitech G5 mouse

Member Avatar uživatele OCZ
    Věk
    38
    Vliv
    0

Standardní

ja bych do toho sel kdyby nas bylo vic

Standardní

Citace Původně odeslal Marek
    no ved vyrobit tie samolepky ked je z jednej aspon 100 kusov neni problem, uz sa to tu davalo robit tusim 2x(robi to vela friem ale neurobia vam 5kusov resp. bolo by to strasne drahe).Aj ja ich mam par doma.Len sa musi najst clovek ktory vyzbiera peniaze a potom to da spravit a rozposle ludom a hotovo, tak to fungovalo minule.
    no nemas uplne pravdu. Ja mam opravdu znameho, ktery ti udela jednobarevnou samolepku cca 50x50cm asi za 100Kc, kdyz si dodas navrh. Navhr neni problem udelat, pokud umis ve vektoru.

Standardní

jestli ale oba myslite STEJNE samolepky?

tady ten dred je o těch tištěných čtverečcích, které jsou zalité v plastu, příspěvek od Skodika mi připadá, jako o fóliích z plotteru
    DECENT II EXTREME
    ---> http://7luke.com/decent <--- už je zase jiný konfig ale není čas to změnit na webu

Standardní

Citace Původně odeslal Luke_chiptuning
    jestli ale oba myslite STEJNE samolepky?

tady ten dred je o těch tištěných čtverečcích, které jsou zalité v plastu, příspěvek od Skodika mi připadá, jako o fóliích z plotteru
    presne tak.. sak jsem rikal ze jsou z plotteru a jednobarevne. Ale taky 100x levnejsi

Vliv
    288

Standardní

Citace Původně odeslal Skodik
    Citace Původně odeslal Marek
    no nemas uplne pravdu. Ja mam opravdu znameho, ktery ti udela jednobarevnou samolepku cca 50x50cm asi za 100Kc, kdyz si dodas navrh. Navhr neni problem udelat, pokud umis ve vektoru.
    no ved ano ked mas znameho,...... ked nemas tak potrebujes 100kusov.A ceny tych nalepiek neboli prehnane 25*25 boli za 18kc, a logo overclocking.cz 25*100 tusim okolo 40-50kc.
    C2D @ 3GHz + Ninja || 2GB RAM || Wide 20" p-mva LCD || M-Audio revo 5.1 || Sennheiser HD595 || Logitech G5 mouse

Senior Member Avatar uživatele SajmoN
    Věk
    45
    Vliv
    290

Standardní

no ked to niekto robi na inkjete plotri so solventovymi farbami, spravi ti aj mensie mnozstvo, a to zazivicovanie je prakticky nezavysle na kusoch, zaleje ti to popri nejakej inej zakazke
    ine je to pri sietotlaci, tam ide o sito hlavne, kazdy kto ma rozum to navrhne tak ze uz spravi aspon par harkov (70*100cm) aby sa mu nejako oplatila priprava, ktora je fixnym nakladom ...
    ad skodikove jednofarebne nalepky rezane z folie .. 50*50 ho vyjde na materiale asi 25 korun a ked si clovek doda vektorovu predlohu tak to je vyrezane za par minut, pokial to niesu nejake extremne titerne motivy (velmi clenite rezy, pripadne rezy vzdialene od seba 1mm a menej .. to uz chce velmi ostre specialne noze, malu rychlost a skill aby to dotycny vedel nastavit .. a aj tak to velmi nedrzi ) .. akurat sa to neoplati moc v reklamkach kde clovek nema znameho, pretoze vam nauctuju slusnu palku podla ich cennika, kde sa bezne hodina rezania plati cca 400, graficka priprava 600 a material uctuju so 100% ziskom ..
    | intel i3 12100f | noctua NH-U12F | asus TUF Z690-plus | kingston 32GB 3600 | gigabyte RTX2070 super
    | samsung SSD 860 EVO 250GB | wd 20earx | benq cosi 27"| logitech G600 | microsoft X6
    | seasonic
    S12-430 | diy acrylic ikea kallax case
    | “The future is already here—it is just unevenly distributed.”

Standardní

Citace Původně odeslal SajmoN
    .. akurat sa to neoplati moc v reklamkach kde clovek nema znameho, pretoze vam nauctuju slusnu palku podla ich cennika, kde sa bezne hodina rezania plati cca 400, graficka priprava 600 a material uctuju so 100% ziskom ..
    presne tak, naklady jsou male. Ale i za tech mych 100Kc muzu byt rad, protoze normalne jsou ceny jinde a jeste graficka priprava!

Senior Member mince
    Vliv
    299

Standardní

Hehe, něco takového už jsem tu 2x pořádal

http://www.com-tra.de/shop/en_EN/pro...and_Other.html

Zájem byl velký(relativně), 18kč za pryskyřicovou(tu vypouklou, plastickou, zalitou v pryskyřici) 2.5x2.5 a cca 40 za 10x2.5. Jediný problém byl, že se lidi museli shodnout "jen" na několika druzích, protože vyrábět 20 motivů po 10ti samolepkách by neprošlo. I tak to bylo good, protože mi dělali série třeba po 100 samolepkách/motiv, což mi příjde málo
    Třeba sme měli tuhle
    http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?p=213839#213839

takhle nějak to začlo
    http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?p=213269#213269

a takhle nějak to končilo
    http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?p=307292#307292

To já jen informativně
    MB G... a to už taky není pravda ;)
    A nekřičte na mě, pokud jsem plácnul nějakou hloupost ...........

Junior Member Avatar uživatele Styxer
    Věk
    37
    Vliv
    0

Standardní

Mno..kdyby do toho slo jeste par lidi,tak bych si jich taky par objednal..mam AMD takze neco s tematikou AMD+OC...

Senior Member mince
    Vliv
    299

Standardní

Jelikož zaznamenávám po SZ zájem o OCsticker#3
    posílám malou ochutnávku toho, co se tenkráte dělalo
    http://millisx.wz.cz/nalepky.JPG (0.6MB)

a pokud bude zájem, nechám se uvrtat a zkusím to opět zajistit(pokud se nenajde někdo levnější(konkurenceschopnější), jak už několikrát zaznělo)

a plus pro tuto potenciální akci, tentokrát bych si nechám posílat peníze i na účet
    Zbytek je na vás(vektory totiž neumím )
    MB G... a to už taky není pravda ;)
    A nekřičte na mě, pokud jsem plácnul nějakou hloupost ...........

Standardní

Napiště sem, o co by měl kdo zájem a já bych se ty nálepky pokusil dostat do Prahy

(samo že je nebudu objednávat, po 10-ti ks... )

Member Avatar uživatele szikula
    Věk
    41
    Vliv
    278

Standardní

joo ten AMD intel killer by byl hustý to bych bral
    AMD Athlon64 3000+@2115, Geil 1024MB DDR Dual 2,5 (dělička 166),
    MSI K8N SLI Platinium FSB 235 (HTT 4x), MSI GeForce 6600GT128MB SLI,
    Seagate Barracuda PATA 160GB, DVD-ROM NEC, DVD-RW LG

Standardní

taky to tady mysim ve "druhem kole" zarizoval pro milisixe likedi (RIP)... delala se H20, ATI, nVidia a taky MATROX (diky Dawe)

akorat dost lidi na objednane nalepky neplatilo a tak // takze dalsi nalepkova akce fora asi jen tak nebude //

Standardní

Už jich pár doma mám od minula - intel killer atd, ale asi bych si ještě nějaký vzal (moc se mi líběj).
    Intel Q9550 (default) + Noctua NH-U12F, 4 x 2 GB A-Data,Asus Maximus Formula,Gigabyte 4870 X2 ,WD Raptor 74 GB, Seagate 7200.10 320 GB,2x 500 GB WD GP, DVD LG GSA-H20L,Asus DRW-1814BL,
    SAMSUNG T 260 , Logitech G9 + Logitech G15 , Genius HT 5.1, SB X-Fi Platinum,case Thermaltake ARMOR-black,SEASONIC M12-600,mp3 Iriver H-320+Koss PortaPro

Standardní

Hmmmm....... takže zájem nic moc a kvůli deseti samolepkám se asi 20 éček za poštovný nevyplatí....

Vliv
    288

Standardní

Citace Původně odeslal honzanun
    Hmmmm....... takže zájem nic moc a kvůli deseti samolepkám se asi 20 éček za poštovný nevyplatí....
    To bude umistnenim dredu, supnite ho do bazaru alebo misy, dajte par navrhov aby ludia vedeli vybrat a zaujem bude.

Senior Member Avatar uživatele tominek
    Věk
    43
    Vliv
    292

Standardní

presne tak. co to presunou do bazaru hodit tomu sticky pridat hlasovani a a bude nas rozhodne vic tady si toho nikdo nevsimne. po zkusenostech z minula bych od tech kousku co bud chte vzal alespon 10 ks. te dme mrzi ze me nektere dosli.
    Jak rika no-x: "Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem)"
    DELL Optiplex 980 | 8GB RAM | i7 860 | GeForce GT330 | 2x 128GB SSD RAID0 | 30" LCD
    Canon EOS 5D + BG-E4 | EF 24-105 mm f/4L IS USM | EF 28 mm f/1.8 USM | EF 50 mm f/1.4 USM | Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG IF HSM || Velbon Ultra LUXi-F + Benro KS-1
    Canon EOS 7D + BG-E7 | EF 70-200 mm f/4L IS USM | EF-S 18- 200 mm f/3.5-5.6 IS || Velbon Ultra MAXi-L
    Speedlite 580EX || DOMKE F-2 | DOMKE F-1X | Lowepro Toploader 70AW | Další čačky kolem

Standardní

klidne at to zaridi Millisx nevim jake ma ceny, tudis nevim jak bych mohl byt konkurence schopny vektory umim, takze kdyztak to bych sfoukl, ale takovejch nas tu asi bude hafo, takze v tom problem nevidim.

Ale jinak plati moje nabidka ze vyrabim i kosove jakekoliv samolepky na plottru v radu deseti korun ty male a plakatove par stovek (spise 1-2)
    vice na http://skodik.no-ip.com/index.php?id=sluzby_pro_vas moc to tady rozepisovat nebudu, a tak se spise zeptejte! Na cokoliv..

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání