Nevíte někdo kde sehnat tenhle program na operák (lineární progamování, kvantitativní analýza,....atd. )
Jakoukoliv verzi. Já jsem na netu našel jenom, že existuje, ale ani cenu ani download nic konkrétního.
Nevíte někdo kde sehnat tenhle program na operák (lineární progamování, kvantitativní analýza,....atd. )
Jakoukoliv verzi. Já jsem na netu našel jenom, že existuje, ale ani cenu ani download nic konkrétního.
nenasel si nic?? potreboval bych na sitovou analyzu neco... neco v cem bych mohl kreslit "zarovky" abych to aspon nejak vytisknul... kdyz uz to nebude pocitat .. ale kdyby to pocitalo tak tim lipPůvodně odeslal tomfi
![]()
Nahoď koknrétní přiklad. CO já vím tak se dají "všechny" problémy řešit v Excelu pomocí řešitelePůvodně odeslal tomfi
Autor tohoto příspěvku je zpráskaná LAMA. Absolvoval 6 tříd ZŠ. Proto berte obsah příspěvku s rezervou.
a pro mě by si radu nemělPůvodně odeslal Kon
![]()
Zkus WinQSB, jestli se nepletu, tak by to mel umet. Link je tady http://ar.geocities.com/io_sg1/software.htmlPůvodně odeslal tomfi
to vazne nikdo nemate nic pro SITOVOU ANALYZU??slysel jsem o programu kterej udela celej ten graf a tak ale nevim nazev.... prosim pomoc.... kolegove studenti nemate vazne nic??
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)