Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: Nechcu sa mi nainstalovat drivery

Standardní Nechcu sa mi nainstalovat drivery

Mam Half-life 2 a na odstranenie problemov so sekajucim zvukom mi www.steampowered.com odporucili nainstalovat si najnovsie drivery ATI, na ktore je tam link. Ked pusim setup, tak sa to niekam v pohode rozpakuje, ale ked sa pusti uz samotna instalacia driverov, objavi sa akurat error, ze pravdepodobne nemam vhodny hardware alebo software. Predchadzajuce drivery (tie minule) som nainstaloval bez problemov. Tie nove ovladace su len BETA verzia. Moze to byt v tom? Moze to byt mojim HW? Je aj nejaky iny update na HL2?

Radeon9200Vivo s 256MB pamatou, Barton 2500+, 512MB ram, asrock k7s8x(alebo nieco podobne, nepamatam sa, zakezi na tom moc?).

Senior Member Avatar uživatele MISKOBOSS
    Věk
    41
    Vliv
    298

Standardní Re: Nechcu sa mi nainstalovat drivery

[quote="breadfan"]Mam Half-life 2 a na odstranenie problemov so sekajucim zvukom mi www.steampowered.com odporucili nainstalovat si najnovsie drivery ATI, na ktore je tam link. Ked pusim setup, tak sa to niekam v pohode rozpakuje, ale ked sa pusti uz samotna instalacia driverov, objavi sa akurat error, ze pravdepodobne nemam vhodny hardware alebo software. Predchadzajuce drivery (tie minule) som nainstaloval bez problemov. Tie nove ovladace su len BETA verzia. Moze to byt v tom? Moze to byt mojim HW? Je aj nejaky iny update na HL2?

Radeon9200Vivo s 256MB pamatou, Barton 2500+, 512MB ram, asrock k7s8x(alebo nieco podobne, nepamatam sa, zakezi na tom moc?).[/quote

me taky nesly nainstalovat nejnovejsi drivery od ATI(4.11)
    tak jsem si stahl 4.12
    odkaz najdes v sekci ovladace
    Apple MacbookPro 13,3 (late 2011) - je perfektni :D

Standardní

Zkus odinstalovat vse od ATI takovou malou utilitkou od ATI, ktera se jmenuje Catalyst uninstaller.
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

Senior Member minceVIP Avatar uživatele sisi
    Vliv
    294

Standardní

Skusil si tie drivers nainstalovat "rucne"? Teda niekam rozpakovat ten self-extracting archiv a nasledne cez Device Manager / Display adapters / Driver / Update driver / Install from a list or specific location / zadat cestu k .inf suborom v tom rozpakovanom driver packu, atd... Kazdopadne toto patri do sekcie Ovladace, takze to presuvam.
    Intel Core 2 Duo E6600 @ 3.2GHz (8 * 400MHz) @ 1.3V with Zalman CNPS9500 AT @ 1800RPM, ASUS P5B Deluxe/WiFi, 2x1GB Corsair Twin2X PC2-6400 DDRAM @ 400MHz (4-4-4-12) @ 2.1V, Leadtek 8800GT 512MB, WD Caviar SE16 250GB, Asus DRW-1608P3S, Creative SB Audigy Value, Logitech X-230 speakers, Enermax Liberty 400W, 2x120mm Thermaltake case fan @ 1800RPM, Thermaltake Aguila black case, HP LP2065 LCD, Logitech MX400

Standardní

Citace Původně odeslal sisi
    Skusil si tie drivers nainstalovat "rucne"? Teda niekam rozpakovat ten self-extracting archiv a nasledne cez Device Manager / Display adapters / Driver / Update driver / Install from a list or specific location / zadat cestu k .inf suborom v tom rozpakovanom driver packu, atd... Kazdopadne toto patri do sekcie Ovladace, takze to presuvam.
    Tak za prve, dik ze si to presunul, myslel som, ze sa to sem hodi. Dokonca bola aj odozva.
    Za druhe: Odinstaloval som uplne vsetko, co ma nieco spolocne s ATI a nepomohlo. Half-life 2 mi uz sice neblbne a aj zvuk je OK, co niektorym vadilo, ze im zvuk seka, ci co. No ale tie najnovsie nejdu, tak sa idem mrknut na tie ine, co mi tu ktosi poradil. V kazdom pripade dakujem za radu. Majte sa...

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání