Výsledky 1 až 9 z 9

Téma: Lama dotaz - jak na tasklist

Standardní Lama dotaz - jak na tasklist

Sorry ze tu pisu takovej lama dotaz, ale nejak se mi povedlo, ze kdyz dam klasicky CTRL+ALT+Delete tak se mi neobjevi Tasklist, ale zobrazi se mi jmeno prihlaseneho uzivatele a moznosti jestli ho chci odpojit, nebo odhlasit. Nejak nemuzu prijit na to jaxe tohoto zbavit a jak se zase dostat k tasklistu.
    Intel Pentium 4 2.4 GHz, 512 DDR, GF4 Ti 4200 128MB, SB Live 5.1, Soltek 85 ERV, Seagate Barracuda V 80 GB a 160 GB, Lite-ON SOHW 1633S, Win XP, Linux (aktualne Danix)

Standardní

XPcka, ze? Vypnul si uvodni obrazovku a moznost byt prihlaseny vice uzivatelu najednou.
    Ovladaci panely -> Uzivatelske ucty -> Zmenit zpusob prihlasovani a odhlasovani uzivatelu -> oboji zapni.

Mimochodem, task list se odjakziva spoustel CTRL SHIFT ESCAPE.
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

Standardní

obe ty polozky mam zaskrtly. A tim CTRL SHIFT ESC mi to hodi tu stejnou tabulku (jmeno uzivatele a jestli ho chci odpojit nebo odhlasit)
    Intel Pentium 4 2.4 GHz, 512 DDR, GF4 Ti 4200 128MB, SB Live 5.1, Soltek 85 ERV, Seagate Barracuda V 80 GB a 160 GB, Lite-ON SOHW 1633S, Win XP, Linux (aktualne Danix)

Standardní

Citace Původně odeslal kabakov
    obe ty polozky mam zaskrtly. A tim CTRL SHIFT ESC mi to hodi tu stejnou tabulku (jmeno uzivatele a jestli ho chci odpojit nebo odhlasit)
    Hehe neudelal si nekdo z tebe srandu?

Vidis cele okno(tim myslim i s minimalizacnim, maximalizacnim a zaviracim tlacitkem a s menu atd)? Pokud ne tak zkus dvojklik na okraj a melo by to byt olerajt

Standardní

Citace Původně odeslal jedik
    Citace Původně odeslal kabakov
    Hehe neudelal si nekdo z tebe srandu?

Vidis cele okno(tim myslim i s minimalizacnim, maximalizacnim a zaviracim tlacitkem a s menu atd)? Pokud ne tak zkus dvojklik na okraj a melo by to byt olerajt
    diky fakt to pomohlo, tohle by me fakt nenapadlo, ze staci jen poklepat na okraj, ja to hledal vsude mozne v nastaveni a podobne a ono je to takhle trivialni

Standardní

Tak to jsem teda nepochopil, muzete mi nekdo vysvetlit, v cem byl problem?
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

Standardní

Citace Původně odeslal howard
    Tak to jsem teda nepochopil, muzete mi nekdo vysvetlit, v cem byl problem?
    Otevri si tasklist a dvojklikni nekde u okraje okna a pochopis

Standardní

No to vim, ale kdyz ctu originalni dotaz, tak mi pripada, ze si nastavil zpusob prihlasovani uzivatelu stejny, jako je ve win2000, vite, co myslim? Kdyz se to takhle nastavi, tak ctrl alt del vsecko skryje a objevi se uprostred takovy okno, kde lze zamknout komp, odhlasit, spustit taskmanazer, ...
    No nic.

Standardní

Citace Původně odeslal howard
    No to vim, ale kdyz ctu originalni dotaz, tak mi pripada, ze si nastavil zpusob prihlasovani uzivatelu stejny, jako je ve win2000, vite, co myslim? Kdyz se to takhle nastavi, tak ctrl alt del vsecko skryje a objevi se uprostred takovy okno, kde lze zamknout komp, odhlasit, spustit taskmanazer, ...
    No nic.
    jj, presne tak sem to pochopil i ja, a tak to i bude
    | P67 + 2500K@silent |

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání