Výsledky 1 až 11 z 11

Téma: Špatně mi jde gragická karta

Standardní Špatně mi jde gragická karta

Ahoj. Nedavno sem si od kamarada koupil starsi grafickou kartu GeForce4 MX-440 32MB a vymnenil za svoji starou TNT2.Ale ted kdys spustim pocitac tak mi to bud parkrat zapiska a ani nenaskoci monitor a normalne to nabehne as po stisku ctrl+alt+delete. A nebo kdys zapnu tak to normalne nabiha s tim ze grafika na monitoru je uplne jina vůbec se to neda precist treba jsou přes celej monitor kratky carecky nebo samy pismenka nebo kdys us nabiha windows a je tam takovi to uvodni uvitaci logo windowsu 98 tak přes to jsou dost tlusty cary a zmeneny barvy.Pochvily se to samo restartuje a us to nabiha zase normalne a nebo muzu opet restartovat rucne a jede to zase bez problemu.Kdys us je pocitac normalne zaplej a ja ho restartuju tak to nabiha uplne normalne.Moje zakladni deska je Abit –BX6 a mam tam dost starej bios. Myslite ze by mohl pomoci novejsi bios?Co by mi ještě mohlo pomoci?Za kazdou radu dekuju!

Standardní

No spis bych zkusil toho kamarada jestli stim neco nepodelal. Videl bych to na spatnou GK
    MB:GIGABYTE UD3R, CPU:C2D E8400, RAM 2x 2048 MB A-DATA EE, GK: ASUS Matrix 4850, ZK: SB Audigy + CR Inspire 5300, HDD: Hitachi 250Gb + 500Gb + 640Gb, DVD Pioneer 106, CD-RW Teac 552E, Liteon 1693s, Monitor: Samsung 970p
    NTB: HP nc 6320

Standardní

Citace Původně odeslal Geeker
    No spis bych zkusil toho kamarada jestli stim neco nepodelal. Videl bych to na spatnou GK
    Moc tomu nerozumim takze co je GK? Ale potom co to restartuju to jede normalne takze by snad karta mnela bejt v poratku ne?

Member mince
    Vliv
    282

Standardní

Citace Původně odeslal Ondr@
    Moc tomu nerozumim takze co je GK? Ale potom co to restartuju to jede normalne takze by snad karta mnela bejt v poratku ne?
    GK=grafická karta.Jaká je značka nebo výrobce grafické karty?Možná bude chyba v AGP.Tvá deska umí standart 1.0(3,3V) a karta je možná dělana pro standart 2.0 nebo 3.0.Napiš jakou rychlost AGP karta umí.Bude to na krabici.
    Edit:jak silný máš zdroj?
    Intel Core i5 2500K, Asus P8Z68V Pro Gen 3, 2x4GB/1600MHz Corsair, Gigabyte Radeon HD 7950 ,Intel SSD 520 180GB , WD Caviar Black WD1002FAEX 1TB, LG GH22LS70, Asus Xonar DX, FS P19-2.

Senior Member minceVIP Avatar uživatele riksa
    Věk
    44
    Vliv
    327

Standardní

Citace Původně odeslal Robert
    GK=grafická karta.Jaká je značka nebo výrobce grafické karty?Možná bude chyba v AGP.Tvá deska umí standart 1.0(3,3V) a karta je možná dělana pro standart 2.0 nebo 3.0.Napiš jakou rychlost AGP karta umí.Bude to na krabici.
    mx 440 bude agp 4x, mozna 8x. kazdopadne, kdyby dal kartu s napajenim 1,5V do agp s 3,3V, tak by uz mu asi nebezela vubec
    i3 3240@default || Gigabyte Z77-D3H || 2x4GB Kingston DDR3 1600 || Sapphire 7750@default|| Default cooling || WD 500AAKS + Samsung F2 1.5TB || Lite-on 1673 || Corsair HX520 || Chieftec DX-01BL-D-U || MS Natural Keyboard 4000 || Logitech MX1000 || HP LP2065
    "Der Kaiser Franz Straka", 3/11/05 in lidovky.cz: "Pokud vím, svět byl stvořen Adamem a Evou a u toho bychom měli zůstat."

Standardní

Ten agp je myslim 4x ale fakt si nejak nejsem jistej. Zakladni deska podporuje asi jenom 2x ale to by snad nemnelo vadit nebo se pletu? Zdroj mam 300w coz by snad mnelo stacit protoze jeste pred nedavnem sem jel na nejakou 250w nebo 230w.

Member mince
    Vliv
    282

Standardní

Citace Původně odeslal riksa
    Citace Původně odeslal Robert
    mx 440 bude agp 4x, mozna 8x. kazdopadne, kdyby dal kartu s napajenim 1,5V do agp s 3,3V, tak by uz mu asi nebezela vubec
    To ano,také by to asi odnesla deska.
    To Ondr@:zkus ji v jiném PC,pokud máš možnost.
    Intel Core i5 2500K, Asus P8Z68V Pro Gen 3, 2x4GB/1600MHz Corsair, Gigabyte Radeon HD 7950 ,Intel SSD 520 180GB , WD Caviar Black WD1002FAEX 1TB, LG GH22LS70, Asus Xonar DX, FS P19-2.

Moderátor Avatar uživatele Over
    Věk
    52
    Vliv
    314

Standardní

dost možná máš nastavenej špatně bios...poměr AGP/FSB...nemáš nataktovanej CPU? Novým BIOSem určitě nic nezkazíš,ale určitě si zkontroluj jestli se ti neneafukujou kondenzátory kolem slotu cpu...celá BX serie Abitu na to trpěla.

Standardní

Skusim ji na jinym PC ale uvidim jak bude cas! Nataktovanej CPU ted nemam dal sem to tovarni nastaveni takze je vse jako kdys je nova!Takze pomer AGP/FSB by snad mnel bejt v poratku? Na ty kondenzatory koukam a zdaji se byt v pohode ale dik za radu! Toho biosu se dost bojim protoze sem to v zivote nedelal. Mohli by ste mi stim trosku pomoct? Takze kdy si stahnu treba z http://www.abit-usa.com/products/mb/...ies=1&model=70 posledni bios (2000-03-10 ? to je dost stary nic novejsiho asi nebude?) tak se mi stahne jeden exe soubor a co pak snim?

Standardní

No, mám kupodivu ten istý problém a tiež s GF MX4 440 64MB AGP 8x. Sem tam sa mi zrazu zjavia tie pásiky po obrazovke, systém prestane reagovať, začne to trochu blikať, a tak, sem tam to systém zvládne, hodí to na 640x480 16 farieb, vyhodí nejakú chybu a je.
    Niekedy sa to stane aj pri štarte systému.
    Všimol som si, že niekedy pomôže, keď pokmásam konektorom z monitoru a tým tak trochu vlastne aj celou kartou.
    Doska podporuje len AGP 4x.
    Athlon 1333@1450, Titan TTC-D5TB(4), Gigabyte 7ZXE KT133a, 256MB SDRAM, MSI GF FX 5500 128MB TV-out, SB Audigy OEM, CDR Teac 532E-B, CDRW Teac W540E, Maxtor DM plus 8 30GB 7200 ot., Microcom Inporte voice, zdroj 350W, Eizo F56 17\", HP 640c, Windows XP Professional CZ /SP1

Senior Member Avatar uživatele Peca-on-line
    Věk
    38
    Vliv
    314

Standardní

Asi před tejdnem jsem měl skoro stejnej problém s GF4 MX440, konkrétně mi nešel 3D režim, ukazovalo to jenom změti čar a barevnejch bodů. Vyřešilo to vytažení a zase zandání do AGP, taky bych zkontroloval v jakým stavu jsou kontakty.
    Děkovat mi kromě karmy můžete také v BTC: 1JVRVYsWRYFb9AajzoHRVnmqjgpBjYmykr

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání