Výsledky 1 až 7 z 7

Téma: ATV2000

Senior Member VIP Avatar uživatele Arteee
    Vliv
    292

Standardní ATV2000

Mělo by fungovat dálkový ovládání v ATV2000 s kartou PV951(3DeMon)?
    Popřípadě lze v něm využít DLLko, který ovládá ten port pro Ir receiver?
    BA95 positive
    Jen mrtví poznají konec války. Platón

Standardní

Otazka je sice stara, odpovedet na ni neumim - hledal sem nakej thread o ATV2000, kam bych mohl napsat.
    Pouzivate nekdo tento sqely program na koukani na televizi a na zachytavani? Aktualni verze je 2.1.1.2.

Mam dotaz. Kdysi mi fungoval normalne teletext. Nyni mi pise
    ---------------------------
    Error
    Teletext filter failed
    Nenapada vas, co s tim? Uz jsem preinstaloval ATV2000, drivery televizni karty, a porad nic. Wokna preinstalovavat nebudu.
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

Moderátor mince Avatar uživatele peta303
    Věk
    42
    Vliv
    307

Standardní

Citace Původně odeslal howard
    Kdysi mi fungoval normalne teletext.
    Já ho pod ATV rozběhl jen 1x a to ještě jen při jednom spuštění, od té doby nic. ATV používám na nahrávání (v tom je nedostižné), ale na sledování TV včetně teletextu používám DScaler (má lepší filtry a kvalitnější obraz, navíc perfektně zpracovaný teletext). Mimochodem tohle je jediný způsob, jak rozumně zprovoznit můj TV Wonder pod WXP...
    NB DELL E5480 (i5 7440HQ, 16 GB DDR4 Micron, 1 TB Micron M.2)
    PC Athlon X2 4600+, AC Alpine 64, ASUS M2A-VM, 4 GB DDR2 Transcend, HD2400 PRO, SB Live!, 3,5" TEAC, NEC ND-3520A, NEC AD-7203A, Transcend SSD 370 / 120, WD RED 2 TB, Fortron 400 PNF, EC ML-5410A, Chicony 2961, Genius NSO+, TESLA AZS 223 + TESLA ARS 1014, TESLA NC 470, TESLA SM 260, TESLA SM 261, TESLA B-101, HP 5820, 2x DELL 2009Wfp
    PC2 DELL Optiplex 3050 (i5 7500, 16 GB DDR4 Micron, HD5450, 500 GB Micron M.2, 2 TB 2,5" Seagate, DELL 2009Wt
    photo Nikon D90, Nikkor 18-70, Nikkor 24-120, Sigma 70-300, SB800

Standardní

svojho casu ked som vlastnil TV tuner mi pripadal ATV2000 prekombinovany a chaoticky (ostatne tak ako vacsina programov k tunerom) az som zakotvil nakoniec u pouzitelneho borgTV (bTV), kde mi narozdiel od ATV2000 fungoval aj teletext, kazdopadne som to asi po 2 tyzdnoch s tv tunerom vzdal - vsetky softy su chaoticke, obraz naprd, pri nahravani problem s rozchadzanim zvuku... tv tunerom dam sancu tak za par rokov nech zistim ako pokrocil ich vyvoj ci uz zvladnu taku kvalitu obrazu ako TV a ci sa uz vyrabaju k nim softy pre ludi a nie tie chaoticke paskvily ktore som poskusal (najnormalnejsi mi pripadal bTV)
    Markoff
    Dennik z Ciny a jemu predchadzajuci trip po Azii 2010-2011

Standardní

nesouhlasim, podle me si mel proste smulu na blbou tv kartu
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

Standardní

Citace Původně odeslal howard
    Otazka je sice stara, odpovedet na ni neumim - hledal sem nakej thread o ATV2000, kam bych mohl napsat.
    Pouzivate nekdo tento sqely program na koukani na televizi a na zachytavani? Aktualni verze je 2.1.1.2.

Mam dotaz. Kdysi mi fungoval normalne teletext. Nyni mi pise
    Error
    Teletext filter failed
    Nenapada vas, co s tim? Uz jsem preinstaloval ATV2000, drivery televizni karty, a porad nic. Wokna preinstalovavat nebudu.
    Presne tento vypis som mal ked mi ATV2000 vypol overlay(dal som zle rozlisenie pre tv). Zapni overlay mod a teletext pojde.

Standardní

Kde presne myslis vypnout overlay? Nakej sem nasel pod pravym na obrazovce, prepnul sem na nahled, ale teletext porad nejde.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. 08/03 Jakou levnou STEREO TV-kartu
    Založil Caleb v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 55
    Poslední příspěvek: 10.01.2005, 20:32

Pravidla přispívání