Výsledky 1 až 3 z 3

Téma: Jak přidat externí titulky k VCD v NERU?

Standardní Jak přidat externí titulky k VCD v NERU?

Mám problém s Nerem. Chci si vypálit film ve formátu VideoCD, tak aby šel přehrát i ve stolním přehrávači (ten totiž nepodporuje DivX), ale mám k filmu pouze externí titulky. Nevím jak je dostat na CD, tak aby je se zobrazovali spolu s přehrávaným filmem.

Pomůže mi někdo? Jakékoliv řešení či radu uvítám. Díky moc.
    IntelPentium4 1,8->2,4 GHz || Asus P4PE || 512 DDR 2700 || Western Digital 800JB + Western Digital 1200JB || ATI Radeon 8500 64 MB || CD-RW Teac W552E || DVD-R Toshiba SD-M1712 || ADI P750

Standardní Re: Jak přidat externí titulky k VCD v NERU?

Citace Původně odeslal tylerek558
    Mám problém s Nerem. Chci si vypálit film ve formátu VideoCD, tak aby šel přehrát i ve stolním přehrávači (ten totiž nepodporuje DivX), ale mám k filmu pouze externí titulky. Nevím jak je dostat na CD, tak aby je se zobrazovali spolu s přehrávaným filmem.

Pomůže mi někdo? Jakékoliv řešení či radu uvítám. Díky moc. :-)
    nainstaluj si ffdshow kodek a asociuj s nim DivX subory ktore chces previest, v jeho nastaveni si zaskrtni nech natvrdo zobrazuje titulky do obrazu, pak uz akurat pouzi TMPGEnc normalne na prevod do VCD (a nezbaudni v pluginoch dat max. prioritu Directoshow pluginu), vieo sa prevedie do VCD a priamo do obrazu sa strcia titulky

inak je tiez mozne previest DivX do DivX s titulkami vo VDub za pomoci pluginu subtitler a az potom previest do VCD v TMPGEnc ale to je zbytocny krok navyse a strata kvality

tak ci tak je to kravina, ja som sa s tym abbral kvoli otcovi, ale nastastie si vcera kupil za 3000Kc DivX player ktory podporuje titulky bez problemov a ma 5.1 dekoder, tak nie je o com... DVD/VCD/SVCD sux

ak ti to nestaci pouzi vyhladavanie ci prebehni thready o prevode divx do vcd/svcd/dvd, je ich tu dost, nebavi ma to pisat 35x, viac neodpovedam...
    Markoff
    Dennik z Ciny a jemu predchadzajuci trip po Azii 2010-2011

Member Avatar uživatele Madmax.CZ™
    Věk
    52
    Vliv
    277
    Core 2 Duo E8500, VGA nVidia GTX280, 2*2048MB DDR II 800 Patriot, MB MSI P45 Neo3-FR

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání