Výsledky 1 až 3 z 3

Téma: LG FLATRON F900B - zužovanie okrajov (lavy,pravy)

Member
    Vliv
    279

Standardní LG FLATRON F900B - zužovanie okrajov (lavy,pravy)

Tak som majitelom tohot monitora asi 3 dni, zda sa mi celkom v pohodcike, len sa mi nezdá jedna vec:
    prvý deň som ho priniesol domov, nastavil som si geometriiu monitora, obraz som mal pekný roztiahnutý do krajov, nemalo chybu, všetko ok.
    na druhý deň som zapal počítač a na počudovanie bol pravý a lavý okraj stiahnutý zo strán asi o 3 mm. Obraz som teda opravil ale na daľší deň sa mi to stalo zunova a je to tak furt. Zda sa mi ako keby sa ten monitor, asi tak po nejakom zahriati sám napravil, čiže roztiahol sa. Je to na reklamačku? Alebo je to bežná vec? Dik Moc

from Moderator: takýto problém som tu nenašiel, preto tento thread.

Standardní

Nastav ho presne az tak po pul hodince provozu, muj Compaq P900 se taky "zapne" s obrazem cca. o 3 milimetry posunutym jednim smerem, po par minutach (zahrati) se zase "vycentruje", pokud je to po par minutach zahrati normalni, myslim, ze podobnou odchylku budou mit vsechny bezny monitory tim padem je to dle myho docela normalni.
    Vyzkousej tedy "vycentrovani" za tepla a pak na to jukni, pokud to bude OK, neni co resit, je to myslim bezne...
    Dell E6400 (P8400, 4GB RAM, 500GB 7.2k, NVidia Quadro NVS 160M, Wifi, BT, DVDRW, LED WXGA+)
    Dell XPS 1330 Red (T7300, 2GB RAM, 160 GB 7.2k, NVidia GeForce 8400M GS, Wifi, BT, LED WXGA, DVDRW)
    IBM T42 (Dothan M745, 1.5GB RAM, 160GB 5.4k, R9600, Wifi, BT, SXGA+, DVDRW)
    Nikon D90 + MB-D80, Nikon18-200VR, Nikon 80-200/f2.8, Nikon SB-900, Lowepro, Tenba, Kata, ...
    http://www.atty.cz/ - Pražský e-shop a prodejní kancelář e-cigaret

Standardní

Je to uplne normalne, ze sa obraz na monitore ustali az po pol hodine.
    AMD Athlon 1700XP+@2400XP+ DUT3C JIUHB default VCore, MB Epox 8k9a, Arctic Cooling Copper Silent TC, 256MB DDR266 Apacer CL2, HDD Hitachi DeskStar 250GB PATA, Sapphire ATI 9100 64MB, TEAC CDW58E, EIZO L568 @ DVI, 2x audio zostava

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání