Ahoj.
Chtěl bych Vás poprosit o radu, co může způsobovat problém sekání mého NB. Mám jej 2 a půl roku a tento problém se vyskytl těsně před koncem záruky.
Vada se projevuje tak, že občas, není to pravidlo, se notebook z ničeho nic sekne, třeba už jen chvíli po spuštění. A toto se stane třeba během 2 hodin třeba několikrát. Jsou ale dny, kdy NB jede úplně v pořádku, týden, 14 je v pohodě a pak zase třeba začne zlobit 2, 3 dny - kdy se mi denně sekne tak 3x.
Nikdy se mi snad ani nestalo, kdyby se mi sekl při nějaké hře (možná 1x). Spíš ale vždy v práci ve Win7 (prohlížení fotek, surfování, někdy neudělám vůbec nic, jen notebook zapnu, příjdu k němu po 5min a je seklý).
Jak jsem psal, začalo to zlobit chvíli před koncem záruky, proto jsem ji využil (vyměnili mi chlazení u cpu a vyměnili mi i grafiku). NB se zdál být v pořádku, ale asi tak po měsíci, těsně po záruce, se problém objevil znovu.
Udělal jsem i několik fotek, jak to třeba vypadá po seknutí (není to pravidlo), ale tak na 80% vždy uvidím ČTVEREČEK!
Jinak systém jsem již přeinstaloval, zkoušel jsem krom Win7 64bit, tak i XP 32-bit - problém se ale opakoval.
Při seknutí nereaguje nic, musím vypnout a zapnout.
Můžete mi poradit, čím by to mohlo být, a kolik by stála taková oprava?
7x FOTO: 13042011956.jpg 13042011957.jpg P1090887.JPG 17042011963.jpg 16042011961.jpg 16042011962.jpg Syst