CPU (vid popis) mi v poslednom case zacina akosi hriat (pouzivam Motherboard monitor - teraz neviem rychlo ktoru verziu, nie som doma). Predtým sa hrial pri 100% zatazeni (napr. encode videa vo VD) tak na 68-70°, teraz uz vylezie aj na 80°. Cloveka hned napadne, ze sa asi nejako posunul chladic, alebo vytiekla teplovodiva pasta, ale sranda je, ze sa zvysuje aj teplota v skrini - cidlo na chippsete MB tiez zaznamenava narast teploty a zvysuju sa aj otacky ventilatora na CPU, taktiez na dotyk je ta skrina teplejsia ako predtym, jednoducho akokeby ten procesor produkoval viac tepla. Ventilator na zdroji pracuje podla mna normalne, taktiez pridavny vent. v PCI pozicii. Este ma napadlo, ci predsa len ten vent zdroja nie je zaneseny alebo co, ale ked dam dozadu ruku, tak mam pocit, ze fuka celkom dost toho tepleho vzduchu. Jedine co ma uz napada, ze ten proc kuri stale viac a viac, aj ked to vobec nechapem - videli ste uz nieco take? Zaujimava je ale este jedna vec - v manuali k tomu Celeru sa pise, ze jeho medzna teplota je 76° - (potom by mal zacat spomalovat?), ale MBM ukazuje stale vytazenie na 100%, aj pri tych 80°C (pri tom encode), ako to zistim, ci spomaluje, alebo nie?, lebo odhaduje sa to tazko, ked to nemam s cim porovnat.
Este dodavam, ze je to "boxed verzia", je este v zaruke a tak nechcem skladat dole ten chladic aby nespekulovali pri reklamacii (dokonca je tam ten chladic nalisovany? a tak ho asi nezlozim bez toho, aby sa to nedalo poznat).