Výsledky 1 až 8 z 8

Téma: Problém se sluchátky

Standardní Problém se sluchátky

Mám takovej problémek se sluchátkama ... nevím co snima je...

Takže jsem si donesl sluchátka od člověka tady z fora dal mě na ně záruku takže by mě těžko dával sluchátka zničený ale...

Zajimálo by mě co se mě snima stalo že maj problémy s přehráváním zvuku

Pokusím se popsat problém... Takže sluchátka fungujou tak na padesát procent prostě když zapnu MP3ku tak hraje jen melodie ale zpěv jakokdyby mizí v dálce nebo ho trochu slyším ale je deformovanej to stejný u filmu slyším kroky zvuky rozbíjejícího se okna atd atd ale to co herci říkaj neslyším když však v pozadí hraje hudba třeba cypresshill v kdo hulí ten umí tak to slyším nádherně ale když si jí pustím jako samotnou MP3 slyším jen Melodie ale když během filmu nebo MP3 vyměním sluchátka tak je to s ostatníma v pohodě zkoušel jsem to na více PC abych se vyvaroval toho že mám jenom špatnou zvukovku ale na všech ten stejný problém

Proto se ptám někoho šikovnýho jestli nevíte co v nich odešlo a popřípadě jestli se to dá nahradit doufám že to bude nějaká banalita...

BTW sluchátka jsem nesl domů a byly asi 15minut jak jsem snima šel na dneštní zimě ... tak by mě zajímalo jestli to nato třeba nemá vliv všem dopředu moc děkuji a omluvte mou češtinu bude tu moc moc chyb jsem disortografik (dislektik)
    Nemožné je jen silné slovo, které kolem sebe rozhazují malí lidé, kteří si myslí, že je snadnější žít ve světě, kde budou jen dostávat, místo toho, aby objevovali sílu, která to dokáže změnit. Nemožné není fakt. Je to postoj. Nemožné není tvrzení. Je to výzva. Nemožné je nevyužitá síla. Nemožné je dočasný stav. NEMOŽNÉ NEEXISTUJE. Muhamad ali

Standardní

Co to je za sluchatka?

Podle me bude nakej spatnej kontakt ja jednom dratu, ja sem taky nedavno mel spatnej drat a stavalo se mi neco podobnyho. Chyba byla v konektoru, stacilo to pripajet, ale ono se to stejne za mesic zas utrhlo, tak sem koupil novej konektor.
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

Standardní

Utrzene stineni (tj. zemnici vodice) u konektoru - sluchatka maji zeme spojene, takze pokud se prerusi zem ze zdroje, hraji v serii rozdilovy signal.
    Audiotrak Prodigy HD2 (2xOPA2134PA + LT1364) => Little Dot I+ (WE408A + AD8022) => Sennheiser HD555@595
    Asus Xonar D1 => Technics SU-A800 => Tesla 2xARN6608 + ARV-104

Standardní

Ok zkusím je nějak rozdělat když mě je nevemou na záručák což nevím
    Nemožné je jen silné slovo, které kolem sebe rozhazují malí lidé, kteří si myslí, že je snadnější žít ve světě, kde budou jen dostávat, místo toho, aby objevovali sílu, která to dokáže změnit. Nemožné není fakt. Je to postoj. Nemožné není tvrzení. Je to výzva. Nemožné je nevyužitá síla. Nemožné je dočasný stav. NEMOŽNÉ NEEXISTUJE. Muhamad ali

Senior Member Avatar uživatele Prokop
    Vliv
    294

Standardní

1. Zkousel jsi je pred koupi?
    2. Pokud ne - chyba .) co nadelas - reklamace
    3. pokud nevyjde reklamace tak je nejlepsi je omlatit o hlavu
    .

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

tak predne co je to za sluchatka. abychom se meli od ceho odpichnout.

a) muze byt problem jak uz tu nekdo psal v pretrzenem kabelu ( spis kabel nez stineni - se stinenim by ti to zacalo brumet ).

b) v moc velke impedanci vuci zarizeni, do ktereho to strkas.

c) jakykoliv dalsi problem, ktery je duvodem k reklamaci ( coz utrzeny kabel neni - pokud to nejsou kossaci ).
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Standardní

no jsou to Soundlink Thebe..

Senior Member Avatar uživatele Marek
    Vliv
    288

Standardní

No neviem ja som nenasiel ani zmienku o takych sluchatkach(ale zas nejak moc som nehladal).Ak ich uz budes rozoberat tak by som si na tvojom mieste ako prve kupil(vyrobil novy kabel) a pripajkoval ho tam aby sa zistilo v com je problem.
    C2D @ 3GHz + Ninja || 2GB RAM || Wide 20" p-mva LCD || M-Audio revo 5.1 || Sennheiser HD595 || Logitech G5 mouse

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání