zdar, vzdycky po zapnuti outlooku se mi stahuje porad dokolecka posta ...mam nastaveny aby nemazal emaily ze serveru (takze stahuje 50 mailu ktery pak mam v kompu třeba 10x) nevite kde se to da vypnout?
zdar, vzdycky po zapnuti outlooku se mi stahuje porad dokolecka posta ...mam nastaveny aby nemazal emaily ze serveru (takze stahuje 50 mailu ktery pak mam v kompu třeba 10x) nevite kde se to da vypnout?
C2D E8200, ASUS P5Q Pro, 2x2 GB RAM, Ati 4870, HDD WD 640 GB, Seagate 320 GB
no vtip je vtom, ze pokial ich nechavas na serveri, tak potom neviem co chces, on nerozpozna, ze co uz raz stiahol, proste stiahne obsah serveru as je to, co pouzivas za protokol, stavim sa ze pop3
--- ---
jj, je to pop3, ucet mam na seznamu
zas dalsi vec co me utvrdila ze ms je shi*tm, mozilla mi tohle neudelala(a to tam mam taky nastaveny ze je ma nechavat na serveru)
C2D E8200, ASUS P5Q Pro, 2x2 GB RAM, Ati 4870, HDD WD 640 GB, Seagate 320 GB
hmm, nemyslim ze to je klientem ale tim ze mas postu na seznamu![]()
pouzivam KMail a stahuju pop3 z nekolika uctu na ruznych servrech (vsude mam nemazat ze serveru) a tohlencto se mi stavalo jen u seznamu
...kdyz si dam u seznamu detekovat "co server podporuje" tak mi vypadne hlaska ze skoro nicale hlavne ze neumi rozpoznavat ktere maily uz klient stahnul a ktere ne
![]()
Ja se seznamem problemy nemam a to pouzivam (spis teda musim) M$ outlook (ne expres).
Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)