Výsledky 1 až 12 z 12

Téma: Repro Genius SW 5.1HT nehraje centr!

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní Repro Genius SW 5.1HT nehraje centr!

Mam zvukovku CMI 8738 a repro Repro Genius SW5.1HT a nehraje mi centr jenom predni a zadni satelity a subwoofer. Vsude mam nastaveno 5.1 repro jak v software ke zvukovce tak i ve windows a stejne nic. Ale kdyz testuji zvuk v tom Multi chanel ktery se nainstaluje se zvukarnou tak tam centr hraje, ale v nicem jinym, vubec nevim cim by to mohlo bejt. Zkoušel jsem to v techto programech a nic: WinAmp 5.03, Windows Media player 9, Power DVD5, WinDVD 5... Prosim poradte jestli nekdo budete vedet

Senior Member Avatar uživatele Marek
    Vliv
    288

Standardní

Ak ti to nehra u mp3, alebo stereo filmov tak sa necuduj , tam ziaden stred neni.Skus si pohladat nieco cez search je tu toho kvantum.
    C2D @ 3GHz + Ninja || 2GB RAM || Wide 20" p-mva LCD || M-Audio revo 5.1 || Sennheiser HD595 || Logitech G5 mouse

Standardní

V spoftu by melo jit nejak zapnout sw michani na 5.1, aspon na audigy to de

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

to vsechno nastaveny mam. A nehraje mi tio ani u DVD filmu se zvukem 5.1

Standardní

Mam taky Genius HT5.1 a stavu z centra jsem dostal jen tak, ze jsem to napojil na stereo. Hrajou vseci, ale prostor u DVD je fuc.

Standardní

Ja mam taky tyhle repraky. Co si pamatuju tak u Win Media Playeru 9.0 sem nemusel nic nastavovat (5.1 sem nastavoval jen u zvukovky - integr. AC´97) a hralo vsech 5+basak. Ve WinAmpu v Directsound output mam jeste nastaveny "povolit hw akceleraci"
    | P67 + 2500K@silent |

Senior Member
    Vliv
    275

Standardní

nastav vystup v ovladacich na SPDIF ....tak bude ovladat vystupy zvukovka a ne ovladace...
    doporucuju vyzkouset KX PROJECT ovladace....
    AMD x4 640::cooler Noctua U12P::2*2048MB DUAL A-DATA 2000Mhz ::GA -870A -UD3 rev.2.2:: OCZ 60 GB SSD::G8800GT::Genius5.1HTDELUXE::SUNBEAM TRANSFORMER::SEASONIC 430W

Standardní

Zkusil si ji nahrát na nový systém. Mně to dělalo něco podobného. Když jsem jednou instaloval XP-cka, tak mi proste nehrali nehral jak subáč tak ani centr ve Winampu a ve wndows media playeru to třeba šlo, hrozný zmaty. Říkám si jak je to možný, když to před tím šlo. Tak jsem nainstaloval XP-čka znovu, nainstaloval zvukovku a jelo to už v pořádku. Zkus přeinstalovat OS.
    notebook MSI GX701, Core2Duo T9500 2,6GHz, 6MB cache, 4GB RAM, SSD OCZ Vertex 4 128GB a 500GB HDD (v rámečku místo dvd-rw), nVidia 9600M GT, 3xUSB 2.0, 1xFireWare, 1xVGA out, 1xHDMI, 17" LCD 1680*1050

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

Nehraje mi to ani v novym Win Media Playeru 10. Je to shit ted stahuju ty KX drivery uvidime. We winAmpu to mam nastaveny taky. Jo a UKRe s tou novou instalaci nevim, nevim radil jsi mi to uz hodnekrat, ale na oc jsi to psal nemusel kdyz mi to muzes rict z oci do oci.

Standardní

a já jsem si myslel že ty ovladače jsou jen pro audigy a livky, nebo že bych se pletl? jak to tedy je? Ja tedkom zkousím ruzny ovladace pro tu moji zvukovku CMI 8738, nekolik verzi a nektery maji svy plus i minus, treba s jednejma mi hraje u TV karty 4 repraky, jak zadni tak tedy i predni, ale hodne v nich lupe zvuk, treba kdyz spoustim film tak to tak 3 lupne a kdyz taky zesilim repraky tak je vnich slyset takovej ten nelibej zvuk. No a kdyz zas nahraji jinou verzi tu kterou doporucuje M-shit pri automaticky aktualizaci, tak mi zmizi to lupani, to je opravdu pekny, ale zese mi prestanou hrat zadni repraky pri poslechu z TV karty. Maj na hovno udelany ovladace, jinak je to docela fajn karta za ty penize. Je teda i docela dost naročná na hardware, mam ještě jeden kompl, v ní sem ji dal a spustil MP3 využití procesoru 433@541 kolíšá od 18-36% což bych řekl docela dost, jen tak na zkoušku jsem ji vymněnil za starou ISA ESS 1868 pustím MP3 a procesor nebyl využit nad 10% nikdy. se to pohybovalo tak od 7-10%. Zajímavé že? to Morph jinak určitě jsem ti to mohl říct z očí do očí, ale takhle se to doví více lidí, třeba májí ostatní podobné problémy jako ty, víš?
    notebook MSI GX701, Core2Duo T9500 2,6GHz, 6MB cache, 4GB RAM, SSD OCZ Vertex 4 128GB a 500GB HDD (v rámečku místo dvd-rw), nVidia 9600M GT, 3xUSB 2.0, 1xFireWare, 1xVGA out, 1xHDMI, 17" LCD 1680*1050

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

Tak jsem to vyresil. Diky UKRe. Stacilo jen povolit v polozce soundefect/ ENABLE 5.1 VIRTUAL SPEAKERS AND REVERBRATION. Jo a ty Drivery KX project jsou jen na ty SOUNDBLASTERY!!!

Standardní

takze jak jsem ti radil s tim zaskrtnutim v tom mixeru na virtual 5.1 tak to opravdu je tak. Ja to automaticky vzdycky zapinam,kdyz nainstaluju zvukovku a tak mi to potom behalo tak jak melo, ani jsem poradne nevedel jakej to ma vliv. Tuhle jsem to odsrtl, restartoval komp, a prestali mi fungovat jak zadni tak sub a centr repraky ve winampu. Takze zaskrtnout a restartovat kompl, jinak se to neprojevi!!! Za málo peněz, hodně muziky!

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání