Jde nejak poznat ,ze byl pouzity patchnuty firmware. Potreboval jsem z 832 udelat zpatky 812.
A jeste jeden dotaz, uznaji mi reklamaci, kdyz porad pada drive buffer?
Jde nejak poznat ,ze byl pouzity patchnuty firmware. Potreboval jsem z 832 udelat zpatky 812.
A jeste jeden dotaz, uznaji mi reklamaci, kdyz porad pada drive buffer?
Zkus precist tenhle clanek:http://cdr.cz/a/3210 ja ho necetl ale mohlo by tam neco byt. jinak k druhemu dotazu tinic nereknu,vubec nevim.
One more turn, one more turn, one more turn .....
To si děláš p r d e l? Když sem na něco dáváš odkaz, tak si snad přečteš, co tam píšou ne?Původně odeslal almanil
To chceš reklamovat kvůly tomu bufferu? Popiš, jak se to projevuje.Původně odeslal foltyn
porad to lita z 9x% az nekam na 10, pritom softawarovej je porad plnejTo chceš reklamovat kvůly tomu bufferu? Popiš, jak se to projevuje.
paleni potom trva strasne dlouho a kazdou chvili sviti oranzove![]()
driv to bylo ok
Máš zapnutou DMA? Někdy se stává, že se sama přepne do PIO, tak se radši podívej.
dma je zapnuty, tim to nebude
Tak ji zkus odebrat ze správce zařízení, odinstalovat a pak restartuj počítač a zkus znovu pálit, třeba na RW.
Jo a dělá to při pálení CD nebo DVD, či oboje? V čem pálíš?
je mozny, ze by to bylo kabelem?
dal sem to na master (na prostredni koncovku) a ok, predtim byl na slave(posledni), jeste to ale chci vyzkouset na 8x mediich
No mozna jsou spatny media nebo s i snima vypalka nerozime s tvoji verzi FW
MB:GIGABYTE UD3R, CPU:C2D E8400, RAM 2x 2048 MB A-DATA EE, GK: ASUS Matrix 4850, ZK: SB Audigy + CR Inspire 5300, HDD: Hitachi 250Gb + 500Gb + 640Gb, DVD Pioneer 106, CD-RW Teac 552E, Liteon 1693s, Monitor: Samsung 970p
NTB: HP nc 6320
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)