Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: Originál chladič zpět na kartu.

Standardní Originál chladič zpět na kartu.

Prosím o radu. Už měsíc se snažím vyřešit problém jak dostat originál chladič na grafiku ,která mi odešla. Mám originál chladič jen jsem už zahodil ty dva umělohmotné kolíčky, které ten větráček drží na té kartě. Je to z grafiky originál ATI 9500. Nevíte někdo kde bych mohl tyto kolíčky sehnat ? Nebo pokud je máte někdo doma zbytečné a funkční určitě se dohodneme.

Standardní

No podle toho jak ta tvoje karta vypadá... ten chladič tu mám a aj kolíčky.. takže pokud najdeš foto na netu tak ti možná pomůžu.. jo?
    Nemožné je jen silné slovo, které kolem sebe rozhazují malí lidé, kteří si myslí, že je snadnější žít ve světě, kde budou jen dostávat, místo toho, aby objevovali sílu, která to dokáže změnit. Nemožné není fakt. Je to postoj. Nemožné není tvrzení. Je to výzva. Nemožné je nevyužitá síla. Nemožné je dočasný stav. NEMOŽNÉ NEEXISTUJE. Muhamad ali

Standardní

Citace Původně odeslal Ladron
    No podle toho jak ta tvoje karta vypadá... ten chladič tu mám a aj kolíčky.. takže pokud najdeš foto na netu tak ti možná pomůžu.. jo?
    To by jsi byl moc hooodnej. Zajistím a pošlu ti foto. Jde mi jen o to abych ten chladič mohl nasadit zpět.Originál chladič mám jde mi jen o ty kolíčky z umělé hmoty ,které ten chladič drží na té kartě. Kartu mám ještě v záruce. Určitě se domluvíme.

Standardní

No No problem nějak to dohoukáme..
    Nemožné je jen silné slovo, které kolem sebe rozhazují malí lidé, kteří si myslí, že je snadnější žít ve světě, kde budou jen dostávat, místo toho, aby objevovali sílu, která to dokáže změnit. Nemožné není fakt. Je to postoj. Nemožné není tvrzení. Je to výzva. Nemožné je nevyužitá síla. Nemožné je dočasný stav. NEMOŽNÉ NEEXISTUJE. Muhamad ali

Standardní

tak dušan se nato vys... kdo chce kam pomožme mu tam...

Standardní

Citace Původně odeslal Ladron
    tak dušan se nato vys... kdo chce kam pomožme mu tam...
    Nevy...., ale nemám doma teď internet takže komunikace je těžší. Mám připravený fotky o co mi přesně jde. Může to být prakticky jakej koliv chladič jde mi pouze o ty dvě tyčinky co ho držej na tý kartě. Ty jsem ztratil. Prosím tě napiš mi kolik by jsi za to chtěl. A v SZ mi pošli emial ať Ti můžu poslat ty fotky. Díky.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání