Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: Neuveritelne zpomaleni systemu

Standardní Neuveritelne zpomaleni systemu

Zdravim, asi pred tremi tydny jsem formatoval disk (po prazdninovy uklid) a znovu jsem si nainstaloval widle. Chvilku vse behalo tak jak se slusi a patri, ale posledni dobou se mi zda, jako by muj komp ztratil hooodne na sve vykonosti. Kolikrat se mi stane, ze kliknu na Start a nez se vubec neco stane, tak musim cekat treba i minutu. Nebo jsem kopiroval z jednoho adresare do druheho (na jedno disku) jednu hru hru (1,4 GB) a trvalo to neuveritelnych 12 minut a to se mi zda jako moc. Aktualizoval jsem si antivirak a nic nenasel. Zkusil jsem adaware a nic nenasel. Obcas mi to taky pise nedostatek Virtualni pameti tak jsem ji zvysil na dvojnasobek, ale myslim ze puvodnich 768 preci muselo staci ne? Vubec netusim cim by to mohlo byt. I kdyz jedno podezreni mam. Mam zaple automaticke aktualizace a temi se mi do kompu stahli nejake zaplaty na SP2, samotny SP2 ale nemam (a nerad bych si ho do kompu cpal, jelikoz jsem na nej slysel jen to nejhorsi a skoro zadnou chvalu), tak jestli se to nejak netluce. Prosim poradte jak vyresit tento problem
    Intel Pentium 4 2.4 GHz, 512 DDR, GF4 Ti 4200 128MB, SB Live 5.1, Soltek 85 ERV, Seagate Barracuda V 80 GB a 160 GB, Lite-ON SOHW 1633S, Win XP, Linux (aktualne Danix)

Standardní

tak se mrkni co ti zere ten procak/pamet pres Správce úloh by to pro začátek mohlo stačit, jinak jsou i lepší věci než Správce úloh, které ti poví víc. Tak na potom napis co ti to nejvic zere A muzeme pokracovat, takhle z toho nikdo nic nevi.

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

take bych zkontroloval DMA zapnute. mas nainstalovany IAA?
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Standardní

no nejvice mi zere svchost, explorer a ICQlite, mam tam ale strasne moc procesu a uvetsiny ani nevim co znamenaji, zkousel jsem je ruzne povypinat, ale vykon mi to moc nezvedlo
    Intel Pentium 4 2.4 GHz, 512 DDR, GF4 Ti 4200 128MB, SB Live 5.1, Soltek 85 ERV, Seagate Barracuda V 80 GB a 160 GB, Lite-ON SOHW 1633S, Win XP, Linux (aktualne Danix)

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

tak problemy se svchost tu resil nedavno marty. jiste umis pouzit HLEDAT. a jinak pod svchost muze byt take ukryt nejaky adware ci spyware. v teto sekci je o tom dulezity thread. a jinak to co nevis co je > google.
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání