Výsledky 1 až 11 z 11

Téma: nebude na invexu nejakej mod contest?

Standardní nebude na invexu nejakej mod contest?

chtelo by to nejakou vystavu + soutez vo nejlepsi mod, minule jsem nebyl tak nevim jesli tam neco bylo...ale bude letos?

Standardní Re: nebude na invexu nejakej mod contest?

Citace Původně odeslal gigik
    chtelo by to nejakou vystavu + soutez vo nejlepsi mod, minule jsem nebyl tak nevim jesli tam neco bylo...ale bude letos?
    tezko. kdo by se tam stim vlacel.. kdo by to organizoval... invex celej je skoro mrtvej .. letos uz nejedu, loni jsem se tam fakt nudil.
    Lenovo W520 | 15.6" HD+ | Intel i7 2720QM | 16 GB DDR3 | nVidia Quadro 1000M | Intel 510 SSD | Hitachi 7200rpm HDD | Lenovo Mini Dock 3 Plus | Eizo L997-K | E-MU Tracker Pre | Adam Audio A7

Standardní

Souhlas s tim ze Invex ma nej leta za sebou. A jestli tam budou nejaky mody, tak max u stanku firem jako TNT a pod a to budou spis slataniny seriovych veci nez buhvijaky originaly.

Standardní

ale chtelo by to kua nejakou vystavu + contest, pokoukat se, pokecat

Standardní

To mi povidej, docela zive si dovedu predstavit jak ty mraky lidi cumej na muj komp a vajej woci. Skoda ze to zrejme zustane u te predstavy. A treba mna invex bych svuj komp v zivote nevystavil, sam vim jak ti lidi kradou (to se nechci nikoho dotknout, ale proste je to fakt). Co znamych se po poslednim invexu chlubilo novym HW a mobilama. NO hruza pomyslet.

EDIT: kdyz se uz mluvi o tom pokecat, tak by se fakt neco hodilo. Minimalne nejaka oc kalba, ale to sem nepatri.

Standardní

Citace Původně odeslal Kazdic

EDIT: kdyz se uz mluvi o tom pokecat, tak by se fakt neco hodilo. Minimalne nejaka oc kalba, ale to sem nepatri.
    ÁÁle patří

Standardní

Bylo by to zajimavy,a urcite bych zasel,ale kdo to bude financovat? Muselo by to byt spojeno s nejakou firmou,a ted me napada akorat www.dcase.cz .

One more turn, one more turn, one more turn .....

Standardní

Me by napdlo hnedka z fleku hromada firem, ale pro nektery zas nejsme moc nobl a jiny "smeruji sve aktivity jinym smerem"

Standardní

yo yo, navic kdyz napriklad ja mam koupeny jenom pruhledny vetraky, a cerny molex konektory, zbytek jsem si delal sam (podsvetleni, regulace, add-ons, wind-tunel,...) to bych jim asi moc nedelal reklamku

home-made rulez

btw i kdyz mozna koupim jeste nejaky husty mrizky na ventilatory

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

na invexz je to fakt vo nicem!!! i kdyz nejaka "MISS CASE"by to ozivila!
    HP nx 9005 with CDMA connection

Standardní

je pravde ze Invex je mrtvej, a pochybuju ze by mne tam jen Miss case dostala

vzpominate jeste na Blue Dolphin na invexu, je to uz dobry 3 roky
    | AMD Athlon 64 3500+ (Orleans) | Asus M2N-E | 2× Apacer 512MB PC2-5300 | GigaByte MAYA GV-NX76T128D-RH | Crative SoundBlaster Live! 5.1 Digital SB0220 | Western Digital Caviar SE WD3200AAKS | LG SuperMulti GSA-H10N | CoolerMaster Elite 330 | Arch Linux 64bit |

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání