Tak na eurotel.cz se posilaji SMS bez reklamy a pri druhe SMS uz ani nemusite psat potvrzovaci kod.
Tak na eurotel.cz se posilaji SMS bez reklamy a pri druhe SMS uz ani nemusite psat potvrzovaci kod.
Můj projekt: Čerstvě pražená káva arabica www.gourmetkava.cz :-)
to jo? jak si to udelal? me to nejde...
Athlon 2400+ (T/Bred: 14x166); Tt CooperShim; ASUS A7V880; 2x 512/400 hynix CL2.5 - dual channel; MSI GeForce4 Ti4800 SE; Maxtor 40GB + WD 250 GB; blue cold cathode Thermaltake + fans;
CPU & GPU - WaterCooled (thx to eRty - wb & vymenik) + big casemodding - complete: 100%
SE T630 (T-mobile black) + MSI bluetooth MS-6967
No je 22:26 11.9.04 a funguje to presne jak jsem psal. Dokonce i s emalu jde poslat SMS bez reklamy. (+420cislo@sms.eurotel.cz)
Diky zakonu o spamu.
amd64 x86_64 AMD Athlon(tm) 64 Processor 3000+ GNU/Linux
Největší zábavou bývají ty počítačové úlohy, které jsou v praxi naprosto k ničemu
No nemyslim, ze by ti ten zakon moc pomohl staci se podivat do nasich emailových stránek.
Jinak jsem zvedavej jak to dloho to bude na Eurotel bez reklamy![]()
Oni maji dve moznosti: zakazat to uplne nebo bez reklamy. Protoze s reklamou to byt nesmi (bez souhlasu prijemce). A ten by byl asi blbej, kdyby s tim souhlasil ,kdyz jim plati za phone + oni by vzdycky museli projit celou DB tech kteri souhlasi a kdyz tam nenajdou to cislo onamit ze SMS nelze poslat.
IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami. -- Francois La Rochefoucauld
Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.
Kde jsi na tohle prisel![]()
To jako zakon o spamu?
To by to takhle zachvili mohlo bejt i s reklamou v freemailech, coz myslim ze zatim neni.
To je jen otazka prvni stiznosti, jakmile mi nakej takovej mail dojde, hnedle jim to vytmavimPůvodně odeslal Dominator
![]()
IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami. -- Francois La Rochefoucauld
Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.
Taky za chvili bude.Původně odeslal Dominator
Největší zábavou bývají ty počítačové úlohy, které jsou v praxi naprosto k ničemu
uz se tesimPůvodně odeslal CompCrasher
![]()
Jinak skoda ze maj na Eurotelu porad jen 60 znaku![]()
Mno nedivil bych se, kdyby to ted zrusili uplne..Původně odeslal Dominator
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)