No, tak neco mi rika, ze presne tento krok to tady totalne pohrbil, zvlast kdyz uz tady mame http://www.dvlachy.ic.cz/phpBB2/index.php forum, kde veskere info je a je to dobre roztrizene. Zakladani duplexniho fora dost ztraci smysl.
No, tak neco mi rika, ze presne tento krok to tady totalne pohrbil, zvlast kdyz uz tady mame http://www.dvlachy.ic.cz/phpBB2/index.php forum, kde veskere info je a je to dobre roztrizene. Zakladani duplexniho fora dost ztraci smysl.
ja myslim, ze to byl dobry krok, protoze ten megathread je uplne k nicemu
celej ho nikdo cist nikdy nebude, tim padem by tam vznikaly porad dokola stejny otazky a jeste vic by se rozrustalo...
co vim tak si lidi dali praci a precetli to cele, sice na to padne tak vikend ale zase se tam vsechno dozvi. ze to uzavreli mi UZ muze byt jedno, ja uz mam postaveno, chudaci ti co stavi kdyz budou potrebovat poradit. ale zase je v tom tredu toho dost nato aby byl kazdy v obraze. aspon ze zavedli sekci projektory, snad se lidi nauci psat tam a bude to prehlednejsi, ikdyz si myslim ze to fungovalo jak to bylo, takovehle puntickarstvi akorat vsechno komplikuje. myslim ze to forum tu je aby slouzilo lidem a tim padem bylo podrizeno jejich potrebam, ne potrebam administratoru a moderatoru
nechapem o com tocite ... to ze to je lock neznamena ze to nemoze nikto citat![]()
Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".
Já si myslím, že tohle nebyl špatný nápad. Já jsem celý thread sledoval od prvních dní kdy vzniknul a vím, že spousta otázek a odpovědí se tam stále dokola opakuje. Takový thread je potom pro někoho, kdo hledá něco konkrétního docela ubíjející a najít odpověď zabere spoustu času. Tahle nová sekce ja zatím v plenkách, ale lidi se dříve nebo později naučí sem psát své zkušenosti, stejně tak, jako v jiných fórech o DIY. Tím spíš, že tohle fórum o DIY bylo na českém internetu jako jedno z prvních, pokud ne úplně první.![]()
AMD Barton Mobile 2600+@2,47GHz (215*11,5) 1,75V, EPoX 8RDA3+, 512 MB Kingston (Synchro Dual channel 2*256 2,5-3-3-11), ATI Radeon 9800 Pro Vmod, Biosmod @ 461/400, Sound Blaster Audigy, Leadtek WinFast TV2000, 80GB HDD, DVD Asus, CDRW HP, ModATX 300W+200W, AOC 7A+, CPU+GPU+NothBridge Watercooled, Powered by EHEIM.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)