Výsledky 1 až 9 z 9

Téma: Sháním fitinky z čerpadla EHEIM 1018

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní Sháním fitinky z čerpadla EHEIM 1018

Potřeboval bych fitinky z EHEIMu 1048, tu z výtlakové strany, tzn. průměr závitu 13mm. Nevíte, jestli by se daly sehnat zvlášť, nebo měli bysme doma někdo zbytečné? Potřebuji 3ks. Díky.

Senior Member Avatar uživatele PetrT
    Vliv
    334

Standardní Re: Sháním fitinky z čerpadla EHEIM 1018

Citace Původně odeslal Tommek T
    Potřeboval bych fitinky z EHEIMu 1048, tu z výtlakové strany, tzn. průměr závitu 13mm. Nevíte, jestli by se daly sehnat zvlášť, nebo měli bysme doma někdo zbytečné? Potřebuji 3ks. Díky.
    Kdyby jsi napred pouzil vyhledavani, tak by jsi nasel podobny thread v Bazaru a tusim ze i odpoved kde si ty fitinky koupit...

web: Apple MacMini 2018 | Intel i5 3.0GHz | 16GB RAM | 512GB SSD | Dell U2412M
    games: Intel i5-2500K@4GHz | GB Z68MA-D2H | Kingston HyperX 8GB DDR3 | MSI GTX770 Lightning | Samsung 840 EVO 120GB + Crucial MX300 525GB | Seasonic M12II 620W
    data: Intel G2020 | GB B75M-D3V | Transcend 4GB DDR3 | 4x WD RED 3TB | Ubuntu Server

Junior Member
    Vliv
    0

Citace Původně odeslal PetrT
    Kdyby jsi napred pouzil vyhledavani, tak by jsi nasel podobny thread v Bazaru a tusim ze i odpoved kde si ty fitinky koupit...
    Já jsem se neptal na to, kde to najít! Kdyby sis radši hleděl svého, když nedokážeš ani poradit. To mám nejradši, někdo si už dá práci s tím, aby odepsal, ale ne proto, aby poradil, ale aby dělal chytráky!

Vliv
    334

Citace Původně odeslal PetrT
    Já jsem se neptal na to, kde to najít! Kdyby sis radši hleděl svého, když nedokážeš ani poradit. To mám nejradši, někdo si už dá práci s tím, aby odepsal, ale ne proto, aby poradil, ale aby dělal chytráky!
    Jasne, pan se radeji zepta kde je koupit misto toho aby si to nasel sam. Kdyz uz ti napisu ze ta informace tady je, tak si ji snad muzes najit sam, ne ?!? Nebo vis co ? Ja je objednam na sebe a pak ti je privezu az domu a i namontuji. Ano ? Souhlasis ? Kdybych chtel delat "jen" chytraka, tak ti rovnou napisu ze jsi slepejs a nic vic.

games: Intel i5-2500K@4GHz | GB Z68MA-D2H | Kingston HyperX 8GB DDR3 | MSI GTX770 Lightning | Samsung 840 EVO 120GB + Crucial MX300 525GB | Seasonic M12II 620W
    data: Intel G2020 | GB B75M-D3V | Transcend 4GB DDR3 | 4x WD RED 3TB | Ubuntu Server

Standardní

Je sice pravda ze si to moch najit ... ale

nejlip je napsat primo do Eheimu (www.eheim.cz e-mail: info@macenauer.cz) a objednat si je, sice to chvili trva, ale sou opravdu vstricni a i takovouhle drobnost bez problemu zajisti
    Intel C2Q6600, ASUS P5E, 4x1024MB 1150 DDR2 OCZ Reaper, Saphire ATI HD3870, WD Raptor 74GB, WDC 320GB, ASUS DRW-2014, Samsung SyncMaster 206BW, Yeong Yang Big Cube, Seasonic M12 700W, Razer Copperhead + eXactMatXspeed, MS Natural Ergonomic Keyboard 4000, Logitech X-540, K&P WaterCooling (CPU+GPU), MSVista64

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

Kdybych si to chtel najit, tak to sem asi nepisu. Kdyz ti to vadi, tak co sem prizpivas? Jses snad Admin? Bud nevim a odejdu, nebo reknu: jasne, koupis to tamhle a tamhle, konec. Nevim o co jde. Nez to hledat nekde na 17 strance nekde v zapadlym thredu, tak se radsi zeptam. Ja se jen slusne zeptal. Je to forum, nebo knihovna, abych si to hledal? Ach jo, proc se musim hadat, tohle nema cenu.
    Jo a Bobrik, diky, tohle jsem chtel slyset, nebylo to tak tezky, nebo ano?

Vliv
    334

Standardní

Kdybych si to chtel najit, tak to sem asi nepisu. Kdyz ti to vadi, tak co sem prizpivas? Jses snad Admin? Bud nevim a odejdu, nebo reknu: jasne, koupis to tamhle a tamhle, konec. Nevim o co jde. Nez to hledat nekde na 17 strance nekde v zapadlym thredu, tak se radsi zeptam.
    Kdyby to bylo nekde na 17te strane tak nereknu ani ň a tu informaci ti napisu (vedel jsem kde to sehnat), kdyz ale pritom stacilo napsat do vyhledavani "eheim" a pripadne upresnit sekci Bazar (to jsem ti napsal), tak by jsi to mel snad mezi prvnima peti linkama a dokonce (svete div se) primo v nazvu threadu (a ani zadny thread s 50ti stranama). Kdyz jsi byl ale tak linej si aspon zkusit tu informaci najit, tak jsem se na tebe vykaslal.

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

Když napíšeš do vyhledávání "eheim", tak ti to vyhodí i z upřesněním bazar takových thredu, ze by ses divil. Hele, to je jedno, vidim, ze v dnesni dobe musi byt clovek pekna kurva, aby se k necemu dostal, protoze kdyz se nestaci ani slusne zeptat , tak tim pro me tato debata konci. Promin, ze jsem se vubec na foru na neco ptal. Jenom parad nechapu, co ti tak vadi? Staras se snad o tento web, ze by si mel praci s promazavanim? Fakt to nechapu.

Vliv
    334

Standardní

Když napíšeš do vyhledávání "eheim", tak ti to vyhodí i z upřesněním bazar takových thredu, ze by ses divil. Hele, to je jedno, vidim, ze v dnesni dobe musi byt clovek pekna ***, aby se k necemu dostal, protoze kdyz se nestaci ani slusne zeptat , tak tim pro me tato debata konci. Promin, ze jsem se vubec na foru na neco ptal. Jenom parad nechapu, co ti tak vadi? Staras se snad o tento web, ze by si mel praci s promazavanim? Fakt to nechapu.
    lol, vyhledavani v barazu slova Eheim je ten thread ctvrty od shora s nazvem +/- "fitinky na Eheim 1046". Vis co me s.ere ? Ze kdyz jsem tu jako de.bil cetl vsechno mozne o vodnim chlazeni, tak jen o bl.bem zapojeni relatka tu je snad deset threadu, ktere tu delaji desny bordel - proto me vytaci kazdy kdo neni schopny to zkusit najit. Taky koncim, co jsi potreboval vis a OT nemaji smysl.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání