Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: ASUS GeForce FX 5900SE - cudne spravanie

Standardní ASUS GeForce FX 5900SE - cudne spravanie

Asi pred pol rokom som kupil ASUS GeForce FX 5900SE. Zo zaciatku som s nou bol absolutne spokojny, zvlastne je, ze mi fungoval aj 2D / 3D rezim, t.j. prepinanie rychlosti otacok ventilatora - a to napriek tomu, ze som sa v tomto fore docital, ze ASUS tuto funkciu nema...

Najcudnejsie ale je ze asi po troch mesiacoch toto "prepinanie" fungovat prestalo a tak ventilator funguje na plne obratky co je najma pri spracovavani textov zbytocne a rusive. V case zmeny som ale nemenil ani BIOS ani ovladace. BIOS je original ASUS v. 1.

Ma niekto podobnu skusenost? Pripadne tusite niekto ako by som to mohol vyriesit (samozrejme nemam na mysli hardverovu regulatiu a podobne).

Vdaka

Senior Member
    Vliv
    302

Standardní

drivery

Howgh!

Standardní

Ahoj,

ovladace som nemenil... ale za skusku to stoji. Vies mi povedat aj verziu?

Standardní

Taky je možné že se ta žvýkačka co je mezi jádro a chladičem z části odpařila a špatně to doléhá a tím pádem je větší teplota celou dobu i když jedeš v 2D režimu, zkus sundat chladič a přemazat jádro. Nic jineho mě nenapadá proč by to nemělo jít, když si ovladače neměnil.
    ASUS Rampage II GENE + Intel i7-920 @ 3.8 GHz + Noctua NH-U12P SE1366
    6GB RAM OCZ Intel Extreme XMP 1600MHz / Gainward Geforce GTX470 SLI
    1x30GB SSD OCZ Vertex Turbo (system) / 2x30GB SSD OCZ Vertex RAID 0 (games)
    23.6" Acer GD245HQBID + 3D Vision / PSU Nexus RX-8500 850W / Asus OC STATION

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání