Výsledky 1 až 3 z 3

Téma: vyčistění disku..problém..

Standardní vyčistění disku..problém..

Nazdar, mám jeden problém. Měl jsem na disku w2k a inovoval na winxp(neptejte se proč, bylo by to na dlouho, ale jinak to fakt nešlo, jen inovace). A teď bych potřeboval uklidit systémovej disk, hlavně adresář winnt, protože má samozřejmě hned po instalaci 2,4 GB..... Víte někdo o nějaký utilitě, co by to zvládla? Kdysi byl takovej chytrej program - Quaterdesk Clean Sweep myslim, existuje dneska něco podobnýho? Nemyslim teď programy, co mažou jenom dočasný soubory a podobně, ale nástroj, co dokáže komplet vyčistit disk od nepotřebných souborů. Dík za odpovědi..
    X2 5200+(13*235 s boxem), Asus M2N SLI Deluxe, 2x1GB 667 ProMos, Sapphire Radeon X1950GT, Seagate Barracuda 80GB 7200 ot/min, Asus TV-FM, DVD RAM LG GSA-4160b, LG Flatron T710BH, Eurocase ML3199+400W Fortron, Primax Colorado Direct 9600, Canon BJC-4300...a ještě E-Ten G500+

Standardní

Hledal si na google? Snad prvni, co ti to muze vyplivnout po zadani slova "cleansweep", je Norton. Program, ktery byl drive quarterdesk, je nyni Norton Cleansweep. Nachazi se v baliku Norton SystemWorks 2004.
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

Standardní

A je to určitě ono? Hledal sem samozřejmě, ale všechny ty programy mi přišly fakt jenom na odstranění všemožných dočasných souborů, to by mi nestačilo.. :/ No, zkusim, dík za odpověď.
    X2 5200+(13*235 s boxem), Asus M2N SLI Deluxe, 2x1GB 667 ProMos, Sapphire Radeon X1950GT, Seagate Barracuda 80GB 7200 ot/min, Asus TV-FM, DVD RAM LG GSA-4160b, LG Flatron T710BH, Eurocase ML3199+400W Fortron, Primax Colorado Direct 9600, Canon BJC-4300...a ještě E-Ten G500+

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání