Výsledky 1 až 8 z 8

Téma: zivotnost ventilatorov

Standardní zivotnost ventilatorov

Aku mate skusenost zo zivotnostou ventilatorov na chladicoch procesorov?
    Mne momentalne zacina trosku blbnut uz po 5 mesiacoch /pocitac ide fakticky nonstop/
    Barebone MSI Mega 180,

Standardní

jak blbnout? za zivotnost povazuje kazdej neco jinyho, nekdo rika zivotnost vetraku dobe kdy vetrak bezi bez hluku, nekdo zase dokud se toci... ja mam BOX z celerona a bezi taky nonstop uz vic jak rok a pul, pred par mesicema zacal trochu chrastit...

Standardní

ja jsem v compu nememl nic dele nez 2 roky, a to uz se mi zdalo úpak ze to zacina chrastit, ne ze by to delalo kraval, ale do silent PC se to fakt nehodi.... takze 2 roky a u me leti vetrak pryc....
    AMD Athlon XP 1800+@max 2652Mhz 12x219 prime stable ( jen an chvili ( nestiham chladit)) AXDA1800DLT3C9595336250067 JUIHB0320WPMW ::: NEXUS AXP-3200 + Cooler-Master TLF-R82-ER ::: Arctic Silver Ceramique ::: CORSAIR 2x512MB DDR (219Mhz 5-3-3-2,5 ) ::: ABIT NF7-S ::: HDD MAXTOR 160GB 7200rpm 8MB SATA ::: HDD MAXTOR 80GB 7200rpm 2MB PATA ::: ASUS Radeon 9700 128MB nonOC ::: LG GSA-4160 ::: OEM Fortron 420W s 12cm Akasa FAN ::: FDD NEC ::: CASE Fortrex :::

Standardní

Citace Původně odeslal el_Barto
    ja jsem v compu nememl nic dele nez 2 roky, a to uz se mi zdalo úpak ze to zacina chrastit, ne ze by to delalo kraval, ale do silent PC se to fakt nehodi.... takze 2 roky a u me leti vetrak pryc....
    jj to u me taky

Standardní

Kdyz vetraq zacne hucet po startu, tak je dobre ho poradne vyprasit a kapnout doprostred trosicku oleje (takovy ty do sicich stroju). Jak to delate vy?
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

Standardní

Citace Původně odeslal howard
    Kdyz vetraq zacne hucet po startu, tak je dobre ho poradne vyprasit a kapnout doprostred trosicku oleje (takovy ty do sicich stroju). Jak to delate vy?
    Stare 6 rocne vetraciky ozivujem takto ako vravis a stale idu a nerobia kraval

Standardní Re: zivotnost ventilatorov

Citace Původně odeslal lol555
    Aku mate skusenost zo zivotnostou ventilatorov na chladicoch procesorov?
    Mne momentalne zacina trosku blbnut uz po 5 mesiacoch /pocitac ide fakticky nonstop/
    kdyz s nim nebudes hybat, tak ten PC prezije
    Všeho chuť

Standardní

pocitac normalne bezi, a raz zacas akoby fan zacal trosku chrastit.. Nie je to casto, a zacalo to iba v poslednych dnoch..

Inac sa trosku cudujem na ten napad s olejom do sijacich strojov> ved na sa to potom chyta prach este viac
    Barebone MSI Mega 180,

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání